• gaTeDZG
    82
    ja bih za osvrt napisao: je, to je sve tako ali... Ko im j*** mater? MI SMO DINAMO!!
  • Hectorharatti
    238
    slažem se sa svime što si napisao. No, ako mi to tako već vidimo, misliš da oni to ne vide ? Bilo bi naivno to očekivat.
  • Jay
    265

Kolega, ovo potpisujem. Uzmimo u obzir i koliku plaću ima za apsolutno nikakav doprinos te njegovu "senatorsku" ulogu i probleme koje taj klan stvara. Lovre ostani.

Što se tiče Šege, on je skoro pa sigurno njihov prema info od prije par dana, ali problem su naravno financije za koje navodno imaju spremno rješenje. Vidjet ćemo, ali mogao bi Šego lako završiti u poljskoj ako ovi ne skupe dovoljno milodara u idućim danima
  • Ivdzo11
    5k
    Ranije jutros se spominjalo da bi se Hajdukov kapetan Lovre Kalinić mogao vratiti u Belgiju, odnosno svoj nekadašnji klub Gent. Ipak, insajder Sacha Tavolieri sad tvrdi kako je to odmah propalo, jer se u prvog kandidata prometnuo belgijski golman Tom Vandenberghe, i to ponajviše zato jer je bi popunio kvotu domaćih igrača.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Jel ovo otvoreni poziv za pregovore?

Screenshot-20250104-184809.png
  • NORTE
    13.1k
    Čop ide u Rijekubongo

Dobar potez Rijeke. Čopu ističe ugovor na ljeto, već ima 35 godina, ali i dalje zabija i to za lošu Lokomotivu.
  • Zagi
    8.8k
    Došao Cannavaro, tu je Gattuso i još neki pa ajmo opet o tome kak su domaći treneri super ali im nitko neda da rade ....
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/hrvati-su-podbacili-vise-nemamo-svjetsku-facu-odluke-donose-kao-u-casinu-sve-stave-na-jedan-broj-15539530?cx_linkref=jl_ia_vezane
    Toliko teksta i opet uništa.
    Naravno niti riječi o rak rani hrv nogometa, leglu nesposobnosti i nepotizma, krovnoj organizaciji HNS.
    Identičan ovakav članak se može, a vjerojatno već je, napisati o domaćim sucima.

Dragi novinaru, da domaći treneri išta valjaju nebi plavi puk 20+ godina vapio za germansko-španjolsko-talijanskim stručnjakom, trpeći u međuvremenu kojekakve Cvitanoviće i Jurčiće.
  • Jurki
    14.2k
    izvrteli smo ih sve po dva puta.. ako nekaj nejde onda nejde.
    Cak ni Sopic, koji je Dinamovac nebi mozda osim pozitivnog šoka i na galamu nekaj kratkorocno zvlekel. U globalu je to sve skupa banana.
  • Paggini
    32.5k
    Jedino tovari na neku foru su stvorili iole ozbiljnija imena za nase pojmove koji su neki klinac i ostvarili - Tudora (koji vjerojatno ima startnu prednost u odnosu na ostale zbog poznanstava), Leku i Jurića.

Ovo sve ostalo je dovoljno za HNL eventualno
  • austrijanac
    4.9k
    Ja to tupim ovdje od početka.

HNS je tu jako podbacio zato sam bio zadovoljan s odlukom za Fabia.

Naši treneri su trube
  • Dr Hofmann
    2k
    Osobno već dugi niz godina priželjkujem stranog trenera. Jednostavno naši treneri nisu na razini. Meni je uvijek pokazatelj gdje odu naši treneri nakon Dinama. Niti jedan nije (osim Bjelice i zato mi je bilo drago kad se vratio) otišao u neki klub u jaku ligu i zadržao se tamo. Tko ne bi volio da nam je trener neki naš bivši igrač? Ali jednostavno nije to to. Vjerujem da je Mamić forsirao te likove jer im je mogao jebat mater, a ovi bi svi pognute glave pojeli govno (osim Solde i Vahe). Ajmo probati nešto drugo pa bumo vidli
  • Droljo
    10.6k
    Pa ljudi ovod zazivaju kovačevića i šafarića kod nas. Ja sam dugo vremena mislio da se zajebavaju. Bumo videli kako tim 'progresivnim' trenerima bude išla karijera. Mogu li dogurati do dinama, nekog osrednjeg kluba lige petice, top 5 klubova grčke, nizozemske, austrije, belgije ili im belupo, varaždin, rijeka, osijek, zrinjski budu plafon. I mene živo zanima.
  • Zagi
    8.8k
    a ljudi ovod zazivaju kovačevića i šafarića kod nas.Droljo

A gle, iz domaćeg bazena nema bolje.
    Zajedno su podigli Vž na solidnu razinu, a Kova je u fazi potvrde u SB.

Stepenica iznad? Nitko nema kristalnu kuglu.
  • Droljo
    10.6k

Dinamo i ostatak lige nije isti sport. Nadam se da sam dovoljno rekao.
  • E46
    982
    Sopic je taktički genije za vecinu treneru u HNLu, slusam neki dan podcast i sve je lijepo objasnio recimo na kojim pozicijama Hajduku fali brzine i slozio bih se sa njim. Nadam se jednom da bude Sopic nas trener.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.