• Ivdzo11
    4.9k
    Petar Raguž dijete je Dinama, a na Rujevicu stiže kao standardni prvotimac juniorske momčadi Gorice

Pretenciozno je reći da je Rijeka dovela zamjenu za Niku Galešića, koji rješava zadnje formalnosti oko odlaska u Dinamo, ali činjenica jest da je na Rujevicu došao novi stoper. Riječ je o Petru Ragužu, junioru Gorice, koji je jesenas bio standardni prvotimac juniorske momčadi Goričana, koja se nalazi na osmom mjestu HNL-a.
  • Jurki
    14.1k
    ima li i jedan igrac koji napravi transfer unutar hnla da bar u jednom dijelu svojeg juniorskog staza nije bil u Dinamu?
  • Krizy
    49.3k
    Varaždin raskinuo ugovor s Ćorićem.
    Odigrao je 41 minutu u polusezoni :lol:
  • Mathiasovi Chageri
    3.5k
    Varaždin raskinuo ugovor s Ćorićem.Krizy

Kad je dečko otišao u Romu, slušao sam, ajmo reć iz prve ruke, stvari zbog kojih se točno moglo pretpostaviti da će mu karijera ići ovako kako je išla. Razina deluzije kod njega je bila enormna. Žao mi je jer je imao talent, no samo na tome je ostalo. Mislim da on više ozbiljan nogomet igrati neće.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    https://sportnet.hr/vijesti/606137/nogomet-supersport-hnl/ulaganje-u-buducnost-istra-1961-dovela-mladog-novozelandskog-reprezentativca/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR00kA_fcCotk6zninfblDsZ18zb8uck9pUnsP7CNfebWP4Sx-glqLOmYSA_aem_Bqcmo_mVzWQKneweN5kbuw

Nakon kapetana mlade islandske nogometne reprezentacije Logija Robertssona, Istra 1961 dovela je i mladog reprezentativca Novog Zelanda Stipu Ukicha.

Istra ima zanimljivu strategiju za jedan razvojni klub. Samo je pitanje jel ovo rad Alavesa ili Bjelanovica.
  • Ivdzo11
    4.9k
    Prtajin se kratko oglasio za 24sata:

- Iz Hajduka su me kontaktirali i izrazili želju da me dovedu, ali Union me nema namjeru pustiti da idem bilo gdje na posudbu, tako da ostajem u Unionu i planiram iskoristiti šansu koju dobijem. Hajduku želim sve najbolje i da dođem na proslavu naslova prvaka. Teško će biti tko sretniji od mene ako se to dogodi.
  • Ali
    2.4k

Varaždin raskinuo ugovor s Ćorićem.
    Eto ga sad kad osvane kod Čabraje i asistira Čopu i Mudražiji za nova tri boda protiv nas :rofl:
  • hardek
    3.6k
    Navodno Šego blizu povratka u Tovarland. Imaju 40% od njegovog budućeg transfera pa su našli neki model za transfer, iako mi je teško za povjerovati da ga Varaždin na temelju igara iz ove sezone nije mogao utopit u inozemstvo za nekih 1,5 milja.
  • Maki2
    726
    Kad izbijes postotak vjerovatno ti dode na isto kolko ce Varazdinu ostat, a njemu ko igracu je draze doc u Hajduk.
  • hardek
    3.6k
    Misliš da Hajduk ima 900 000 + plaću za njega trenutno?
  • Maki2
    726
    Ma skupit ce oni lovu za to nekako uz sto rata i slicne malverzacije
  • rioda
    6k
    Nije me nešto oduševio u zadnjoj utakmici protiv nas. Podsjetio me na Hoxhu u Belupu protiv nas, davi loptu i puca iz svake moguće pozicije
  • Peškaman
    5.6k
    Pišu da VŽ nije još uvijek dao Hajduku dio od prodaje Teklića pa da i to ulazi u pregovor.
  • blue heart 72
    1.9k
    Navodno im je VŽ dužan pola milje još od Teklića, pa misle time prebijati cijenu
  • Paggini
    32.3k
    A mi se žalimo na naš klub jer se transfer odužio dan dva zbog datuma rate kredita, a ovi prebijaju transfere od boga pitaj kada...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.