• Jurki
    17.4k
    Šego je ok hnl igrac, ali je on do sad bil u okruzenju de nema nikakvih ocekivanja.
    Pitanje je kak se bi snasel u tak sjebanoj i toksicnoj okolini.
    Pogotovo kad krenu losiji rezultati i kad bu trebalo pokazati svoje trkacke sposobnosti kad nadrogirana rulja krene.
  • Crni86
    11.1k
    Nisu nikog jos prodali. Ne znam kako planiraju onda nekog kupit, makar prebijali dio.
  • Jurki
    17.4k
    factoring, skupljat pinez od furešti, malo odribe.. i pivaj brale.
  • NB86
    16.8k
    Njima su krila gorući problem i šego im je tu upgrade, iako po meni s obzirom na limitirane financije puno bitnije im je nabavit desno krilo, biuk lijevo iako nema ucinak u golovima i asistencijama uvijek ima dobar dribling i mora ga se cuvat, i kako su na tribini rekli kad bi imao desno pravo krilo (a ne krpanje sa sigurom, pukstasom, hrgovicem) vjerovatno bi i vise prostora imao.
  • Jurki
    17.4k
    meni je ovo na tragu transfera Jerteca iz Varteksa u Dinamo.
    Tam je bil glavna vedeta, kod nas se zgubil skroz.. cim se oko takvih igraca ne vrti igra - nema ih na mapi.
  • Paggini
    51.9k
    Tam je bil glavna vedeta.. cim se oko takvih igraca ne vrti igra - nema ih na mapiJurki

I Hoxha u Belupu, jako sličan profil igrača.
  • Omake
    9k
    Šego je lani zabio golova u HNLu koliko i Max Bernauer. Ista priča kao Teklić, ove godine mu ulazi i prodaj brže bolje dok je roba vruća.
  • Bernard
    786
    Momak ako je imalo pametan nek ide van hr, inače jedna loša tekma u ajdug ga dijeli od razapinjanja,tanka je linija tam.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Zanimljivi su mediji i način na koji pišu. "Dinamu propao kapitalac" (za Halera), "Dinamo ostaje bez najvećeg talenta" ( Mikić....i znamo da nije tako), "Hajduk dovršava prvi transfer" (odlazak Moufia) i "Hajduk u borbi za talentiranog igrača" (njihov talent im odlazi iz škole)...to je živa katastrofa kako su usmjereni da nas skinu
  • M94
    1.7k
    Jbg, druga je prica sad kad nisu podmazani od bjegunca.

Zanimljivi su mediji i način na koji pišu. "Dinamu propao kapitalac" (za Halera), "Dinamo ostaje bez najvećeg talenta" ( Mikić....i znamo da nije tako), "Hajduk dovršava prvi transfer" (odlazak Moufia) i "Hajduk u borbi za talentiranog igrača" (njihov talent im odlazi iz škole)...to je živa katastrofa kako su usmjereni da nas skinuJos-Optimus
  • Iskrenjak
    297
    Pa to nije nista novo. Tako je uvijek bilo, bez obzira tko je uprava ili trener ili igrac.
    Novinari i urednici kod nas su vecinom sljam zaostalog vremena koji mrzi dinamo i zele ga srusiti. Cast iznimkama koje su u manjini i sve vise podilaze tom pogresnom narativu da se nekad pisalo pozitivno za nas. Nije. Nikad. Uvijek smo mi bili prikazani kao nesto lose. I za vrijeme juge i kasnije.
    Zato i jesmo veliki i najveci!
  • Izet Hajrović
    5.3k
    "Nakon pet godina vratar HNK Hajduk Split Lovre Kalinić mogao bi se vratiti u Belgiju. Naime njegov bivši poslodavac KAA Gent pokazao je interes za njegovim povratkom.

Kalinić je u Gentu proveo dvije godine (od 2017. do 2019. godine) i pritom upisao 79 nastupa."

Ovi se najeli ludih gljiva.
  • Dino
    3.7k
    Kolka novinar mora bit sirotinja da pristane uzet lovu za napisat ovak nekaj. Il je sam totalno lud pa pise na vlastitu inicijativu
  • Niko1986
    1.7k
    Tu vijest su plasirali belgijski novinari ne naši. Gent traži drugog golmana i ovaj bi im za to dobro legao. Ako ode tamo, neće braniti ništa osim Kupa protiv niželigaša i ako se prvi golman ozlijedi. Isto kao sada zapravo.
  • Paggini
    51.9k
    A mozda da mu provale u kuću pa sam raskine ugovor, ispadne najefikasnija opcija...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.