• Plava stijena
    307
    Na kraju će se tući s Goricom oko Bralića i Ercega, a još nisu nikog prodali.
    Odoh do kladare dok je još koef 2.3 na plave.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Znam da se dosta ode neće složit sa mnom ali HNL kao liga je puna nekakvih igrača oko kojih se stvara prevelik hype u medijskom prostoru ili među navijačima a zapravo nisu tako dobri kao što se priča.
    Hajduk-Pukštas,Antunović,Hrgović,Krovinović,Žaper,Lučić,Melnjak
    Rijeka-Pašalić,Janković,Selahi,Goda,Smolčić,Rukavina
    Dinamo-Torente,Cordoba,Kačavenda,Vrbančić
    Osijek-Matković,Soldo,Bukvić,Jelenić,Omerović
    Varaždin-Šego,Duvnjak
    Slaven-Šakota,Ćubelić,Murić
    Lokomotiva-Mersinaj,Fetai
    Istra-Maurić,Majkić
    Šibenik-Prekodravac,Bakić,Morrison
    Gorica-Krizmanić,Ndockyt,Kapulica
    Naravno to je samo moje mišljenje,nekome se sviđa Pukštas a nekome Torente ili Matković.
    To ne znači da nisu dobri igrači nego nekako pretjerano se diže prašina za njima.
  • rioda
    6k

Najviše od svega se slažem za Fetaia. Nedavno kad smo izgubili od njih na Kranjči čujem svuda oko sebe navijače Dinama koji ga zazivaju u našim redovima, a meni je on grozan igrač koji osim borbenosti i trke nema ništa
  • Jurki
    14.1k
    meni je Feta Fetai trkaca kokos na steroidima.. nema on nist kaj bi trebalo zaokupiti nasu paznju.
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    baš bezveze igrač.
    Da ne izgleda ko Modrić nitko ga ne bi doživio.
  • Droljo
    10.5k

Slažem se iako je lik jebeno napredovao unazad 6 mjeseci do godinu.
  • ZrnTSCHeZ
    602
    nista od Prtajina (on ih je odbio)Crni86

ja ne vjerujeN da bi netko odbil esenciju baluna

Fetai...osim borbenosti i trke nema ništarioda

mi već duže vremena zazivamo igrača koji će na taj način djelovati, orati, razarati pa čak i iritirati protivnike.

Da se ne shvati krivo, ne agitiram za njegov dolazak, ali bilo je bolno gledati kak nam je agresijom i angažmanom "pojel" vezni red nedavno u Kranjči, sa svojih metar i žilet visine u skokovima odnosil lopte ili pa ulazil u duele na obje strane terena s Kuletom i KTCom kao duplo većima od sebe

Uostalom, ni Gatusso nije imal mnogo drugih istaknutih kvaliteta pa je sasvim solidnu karijeru napravil
  • Maxova dijagonala
    2.6k
    Vrba i Kač su okej igrači ali ljudi o njima pričaju kao o nasljednicima Baturine i Sučića.
    Po mom mišljenju oni nisu baš tako dobri
  • Hectorharatti
    234
    vrba ima sigurno potencijal naslijedit baturinu ili sučića.nisu oni ništa bolji bili od njega u njegovim godinama.
  • Carrasco
    4.6k
    Da je Beyatt u Rijeci, ovi bi tražili 10 milijuna
    20250102-142810.jpg
  • Krizy
    49.3k
    Zanimljivo da je Lekoueiry jedini stranac, koji nije s našeg govornog područja, a koji je postigao više od dva gola u ovoj HNL polusezoni. Postigao je tri gola.

Tri ili više golova postiglo je 25 igrača, od toga 22 domaća igrača.

Stranci su Jakupović s 6 golova, Mitrovski i Lekoueiry s po 3 gola.
  • SjevernaStrana
    2.1k
    Na kraju će se tući s Goricom oko Bralića i ErcegaPlava stijena

E jebiga, Gorica objavila Ercega, a Bralić bio jutros na prozivci...
  • Carrasco
    4.6k
    Ako su za Pašalića bili spremni dati 3,4 milijuna eura onda za Beyatta koji je 5 godina mlađi nekih milijun i pol ne bi trebao biti problem.
  • NKDZ86
    2.5k
    [url]http://Screenshot-20250102-173835-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg
    Kakva sreća na licu kaj će igrat na turopoljskom polju. Uz to zna da će uzet fritulašima bodove
  • Paggini
    32.2k
    Mogli su jos koju kockarnicu/kladionicu uglavit na dres hahaha

Eto vidiš, nama castore, njima admiral bet!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.