• Plava stijena
    466
    Na kraju će se tući s Goricom oko Bralića i Ercega, a još nisu nikog prodali.
    Odoh do kladare dok je još koef 2.3 na plave.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Znam da se dosta ode neće složit sa mnom ali HNL kao liga je puna nekakvih igrača oko kojih se stvara prevelik hype u medijskom prostoru ili među navijačima a zapravo nisu tako dobri kao što se priča.
    Hajduk-Pukštas,Antunović,Hrgović,Krovinović,Žaper,Lučić,Melnjak
    Rijeka-Pašalić,Janković,Selahi,Goda,Smolčić,Rukavina
    Dinamo-Torente,Cordoba,Kačavenda,Vrbančić
    Osijek-Matković,Soldo,Bukvić,Jelenić,Omerović
    Varaždin-Šego,Duvnjak
    Slaven-Šakota,Ćubelić,Murić
    Lokomotiva-Mersinaj,Fetai
    Istra-Maurić,Majkić
    Šibenik-Prekodravac,Bakić,Morrison
    Gorica-Krizmanić,Ndockyt,Kapulica
    Naravno to je samo moje mišljenje,nekome se sviđa Pukštas a nekome Torente ili Matković.
    To ne znači da nisu dobri igrači nego nekako pretjerano se diže prašina za njima.
  • rioda
    8.6k

Najviše od svega se slažem za Fetaia. Nedavno kad smo izgubili od njih na Kranjči čujem svuda oko sebe navijače Dinama koji ga zazivaju u našim redovima, a meni je on grozan igrač koji osim borbenosti i trke nema ništa
  • Jurki
    17.4k
    meni je Feta Fetai trkaca kokos na steroidima.. nema on nist kaj bi trebalo zaokupiti nasu paznju.
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    baš bezveze igrač.
    Da ne izgleda ko Modrić nitko ga ne bi doživio.
  • Droljo
    16.6k

Slažem se iako je lik jebeno napredovao unazad 6 mjeseci do godinu.
  • ZrnTSCHeZ
    1.2k
    nista od Prtajina (on ih je odbio)Crni86

ja ne vjerujeN da bi netko odbil esenciju baluna

Fetai...osim borbenosti i trke nema ništarioda

mi već duže vremena zazivamo igrača koji će na taj način djelovati, orati, razarati pa čak i iritirati protivnike.

Da se ne shvati krivo, ne agitiram za njegov dolazak, ali bilo je bolno gledati kak nam je agresijom i angažmanom "pojel" vezni red nedavno u Kranjči, sa svojih metar i žilet visine u skokovima odnosil lopte ili pa ulazil u duele na obje strane terena s Kuletom i KTCom kao duplo većima od sebe

Uostalom, ni Gatusso nije imal mnogo drugih istaknutih kvaliteta pa je sasvim solidnu karijeru napravil
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Vrba i Kač su okej igrači ali ljudi o njima pričaju kao o nasljednicima Baturine i Sučića.
    Po mom mišljenju oni nisu baš tako dobri
  • Hectorharatti
    310
    vrba ima sigurno potencijal naslijedit baturinu ili sučića.nisu oni ništa bolji bili od njega u njegovim godinama.
  • Carrasco
    6.3k
    Da je Beyatt u Rijeci, ovi bi tražili 10 milijuna
    20250102-142810.jpg
  • Krizy
    57.5k
    Zanimljivo da je Lekoueiry jedini stranac, koji nije s našeg govornog područja, a koji je postigao više od dva gola u ovoj HNL polusezoni. Postigao je tri gola.

Tri ili više golova postiglo je 25 igrača, od toga 22 domaća igrača.

Stranci su Jakupović s 6 golova, Mitrovski i Lekoueiry s po 3 gola.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Na kraju će se tući s Goricom oko Bralića i ErcegaPlava stijena

E jebiga, Gorica objavila Ercega, a Bralić bio jutros na prozivci...
  • Carrasco
    6.3k
    Ako su za Pašalića bili spremni dati 3,4 milijuna eura onda za Beyatta koji je 5 godina mlađi nekih milijun i pol ne bi trebao biti problem.
  • NKDZ86
    4.3k
    [url]http://Screenshot-20250102-173835-com-android-chrome-Chrome-Tabbed-Activity.jpg
    Kakva sreća na licu kaj će igrat na turopoljskom polju. Uz to zna da će uzet fritulašima bodove
  • Paggini
    51.9k
    Mogli su jos koju kockarnicu/kladionicu uglavit na dres hahaha

Eto vidiš, nama castore, njima admiral bet!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.