• Efes Pilsen
    9.4k
    Mislim da je to vise do urednika, novinar moze nastancat sta hoce, ako onaj iznad ne zeli objavit dzabe ti.
  • Omake
    4.6k
    Mislim da je ovo s Moufijem pravi primjer koliko je Silencio Stampa oko svega negativnog u i oko Hajduka. Da čovjek nije sam izašao i rekao da mu je orobljen stan tijekom utakmice u 11 mjesecu, nikada se ne bi ni saznalo.
  • Paggini
    31.9k

Lik izađe sam, kaže da mu je opljačkan stan i da zato ide. Čak ni to ne prenesu. Kome još uvijek nije jasno šta se događa, možda mu je sad jasnije.

Recimo da izađe vijest da Mbuku ide iz Dinama, lik napiše tweet da ide jer su mu provalili u stan tijekom tekme. Pa nekako bas ne mislim da ne bi bilo milijun članaka sa "šta se događa u Dinamu???"
  • vjeko1701
    11.2k
    Ok, ne smiju novinari. A gdje su sad svi ti veliki dinamovi podcasteri koji se okupe svaki put kad je vlat trave na maksimiru prekratko pokošena a ovako nešto ne bi kao "neovisni" pustili van u eter.
  • Str1nger Bell
    1.6k
    Recimo da izađe vijest da Mbuku ide iz Dinama, lik napiše tweet da ide jer su mu provalili u stan tijekom tekme. Pa nekako bas ne mislim da ne bi bilo milijun članaka sa "šta se događa u Dinamu???"Paggini

Vrlo vjerovatno bi napisali da u stanu nije pronađeno nista vrijedno, sto dokazuje kakva je financijska situacija u Dinamu.
  • Paggini
    31.9k

Uz "kriminal još uvijek caruje Dinamom" moment, čisto da se ne zaboravi!
  • hardek
    3.6k
    Zna netko di se može gledat tablica po kolima? Konkretno me zanima za prošlu sezonu. Ne mogu se sjetiti koliko smo deficit imali na polu-sezoni iako znam sa smo imali neke utakmice za nadoknadit
  • Paggini
    31.9k
    Ne mogu se sjetiti koliko smo deficit imali na polu-sezoni iako znam sa smo imali neke utakmice za nadoknadithardek

7 bodova s dvije utakmice manje. Prvu smo sjebali, Loksu, pa nominalno 7 bodova s utakmicom manje.
  • hardek
    3.6k
    I to je bio najveći zaostatak cijele sezone?
  • Paggini
    31.9k

Ako se ne varam, vjerujem da da.
  • Jurki
    14k
    mislim da je bil 12 bodova u jednom trenu. U studenom.
    Ovaj zaostatak nije nenadoknadiv. Zapravo sve ispod 9 - 10 bodova je dohvatljivo.
    Ovo su samo "2 utakmice razlike" i tu smo.
    Ak bumo podigli igru na zadovoljavajucu razinu, nebi trebalo biti problema.
  • Niko1986
    427
    Zna netko di se može gledat tablica po kolima?hardek

Ima Transfermarkt tu mogućnost, samo što oni naknadno uračunaju utakmice. Tipa da pogledaš tablicu prošle sezone iz petog kola, bit će uračunate naše utakmice s Lokomotivom i Varaždinom pa nije baš puna slika.
  • rioda
    6k
    Ante Erceg navodno u Gorici
  • Ivdzo11
    4.8k
    Naime, kako pišu 24sata, za Belcara su interes pokazali Club Brugge, AZ Alkmaar te Rangers. Kako s Varaždinom ima važeći ugovor do 2026. godine, jasno je da u klubu na njemu planiraju zaraditi veliki novac. Ako je Lusavec ne tako davno preselio u danski Horsens za 700 tisuća eura, Belcarov potencijalni transfer svakako bi trebao biti još unosniji.
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Svaki navijač Hajduka koji će donirat i 2 eura za pojačanja je debil.
    Taj novac će završit u nosnicama vlasnika udruge NH a ne za transfere Šege ili Mlakara kao što oni naivci to misle.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.