Baš se osjeća "nešto u zraku" da se poslužim još jednom floskulom. Osjeća se buđenje, neka iskra zanosa, vjere, neka energija pokrenuta dinamom. — Neki tip
Naravno da u nedjelju želim samo pobjedu, naravno da želim da Dinamo bude najbolji mogući u svim segmentima, pa zato se valjda sve ovo i radi i događa, ali želim reći da mi je ovo iščekivanje tekme, i to tekme s Goricom (uz sav respekt za učinjeno zadnjih godina), da mi je ovo bildanje tenzija, ovo buđenje svih grupa, stranica, pa i ovog foruma, a nadam se onda i ulica i kvartova - trenutno nekako najdraže i najvažnije.
Neće me prebaciti na "očekujem 15 tisuća!", jer ne očekujem. Ali očekujem da nas nekoliko tisuća, a to je nekoliko tisuća više nego prije, grmi i sijeva u nedjelju za Dinamo.
Kako s fakulteta i uprava velikih firmi do skupštine Dinama, tako i iz fotelja i kafića na tribine Maksimira.
Korak po korak, čovjek po čovjek.
Dinamovo proljeće! — Neki tip
Što se tiče posjete odnosno službenih brojki, na sjeveru se ulazilo na sva 3 ulaza, ali ljudi na onom 3., gdje se inače ulazi na sjever gore, nisu prolazili kroz brojače nego su samo pokazivali ulaznice i nitko od tih ljudi se ne nalazi u službenoj brojci. — xavier
Kak onda odrede broj ljudi točno u broj to mi nije jasno. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.