• mosad
    545
    Betis je pustio u slobodnu prodaju karte za tekmu. Ako nekoga zanima
  • Ivdzo11
    4.3k
    Otisao im i Borja Iglesias u Leverkusen, a krpaju ga sa Bakambuom iz Galate
  • Efes Pilsen
    8.7k
    bogami su skupi, ista mjesta Sevilla i bolje natjecanje duplo jeftinije..
  • Neron53
    896

Razlika je samo u tome sto ne igramo protiv Seville nego njih:)
  • SAS1987
    15k
    Najeftinija karta 70€ :lol: A nije da imaju krov :rofl:
  • Efes Pilsen
    8.7k
    vizualno je Sanchez Pizjuan svemirski brod za Villamarin.. Vidjet cemo sad razliku iznutra, ali cisto sumnjam da imaju cime opravdat ovoliku razliku u cijeni. Posebno kad pogledas trofeje i velicinu natjecanja.. Da slucajno udu u Ligu prvaka stavili bi 200 valjda.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Najeftinija karta 70€ :lol: A nije da imaju krov :rofl:SAS1987

Mislio sam da pričaš o Ryanairu.
  • SAS1987
    15k
    Mislio sam da pričaš o Ryanairu.Mali dioničar

Nisam siguran ak Ryanair dobijes za 70€ al sam siguran da ima krov :lol:
  • NitkoBitan
    19.2k
    Jel i oni cekaju s kupnjom do par dana prije utakmice zbog vremenske prognoze? :sweat:

A kad padne kisa jel jbu majku ovima u klubu jer im nisu krov napravili :rofl:
  • SAS1987
    15k
    Jel i oni cekaju s kupnjom do par dana prije utakmice zbog vremenske prognoze? :sweat:NitkoBitan

Kad igra kuci Betis mole boga za sunce a kad kuci igra Sevilla ga mole za kišetinu :lol:
  • blackbully
    4.5k
    Pablo Fornals iz West Hama u Betis.
  • The Undertaker
    5.9k
    Koliko sam gledao, za ligu su im karte tu negdje, možda i skuplje. Skoro rasprodano..
  • dzis
    865
    Jug 80e, istok 120e i zapad 150e..stadion vec skoro raspordan za dinamo. Kartu bez ikakvog problema moze svatko kupiti i sa Hrv dokumentima:grin:
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    I sad zamislite da Dinamo stavi ovakve cijene karta na novom stadionu, tad nebi bilo problem dati ni 150e ako treba za utakmicu Lige Prvaka ili Europa Lige protiv nekog jakog europskog kluba,ali zato je sad problem dati 15 ili 20e. Kuzim da neki nemaju, ali ove koji si razmisljaju hoce li dati 5 eura manje ili vise i ne bas.
  • jedan u nizu
    9.3k
    Cijene ulaznica za nase tekme svakako utjecu na posjetu, nemojmo se zavaravati. Takoder mislim da je puno dati 15e za tekme protiv Gorice i sl. Pogotovo kada imas samo dvije tribine za izbor.

Problem nase posjete nisu jednostavni. Nije samo razmazenost publike. Nisu samo cijene. Nije samo stanje stadiona. Nije samo Mamic, Nije samo Antolic. Nije samo los termin odigravanja. Nije samo ponuda na stadionu. Nije samo marketing. Nije samo otuđenje od navijača i identiteta kluba. Nije samo nezanimljivo prvenstvo. Nije samo milion toga.

Ali je sve to zajedno.

Kada imas toliko faktora koji utjecu na posjetu, neces stvari riješiti samo jednim potezom, npr jeftinijom kartom ili zanimljivim prvenstvom. Takvim stvarima rijesavas stvari kratkorocno. A dugorocno ces rijesiti ako vise stvari krenes popravljati i ako publika to osjeti. Za to treba vremena.
    U zadnje vrijeme kod nas stvari idu na bolje. I to se osjeti pa imamo jednu od posjecenijih sezona. Konacno smo blizu demokratskog kluba. Mamica vise nema na glavnoj pozornici. Prvenstvo je zanimljivije. Itd itd.

S druge strane (makar ne poznajem Betis), Betis nema 20 problema koji utjecu na posjetu. Ako nemaju problema, onda jedna stvar poput cijene ulaznica nece sama tako utjecati na posjetu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.