• SAS1987
    15k
    Barcelona ih dominira.Majki2111

Dečki, svaka čast na optimizmu.Droljo

Ako ih dominira Barcelona može ih dominirati i Dinamo koji je tu istu Barcelonu u gostima pobijedio u sezoni 1923/1924 :lol:
  • Droljo
    8.9k

Kad tak kažeš onda da. Nema straha
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Kordinacija centralnih veznih i obrane slaba. Barcelona konstantno traži međuliniju i okomicu. Kad su primili gol napravili su grešku u preuzimanju.Majki2111

Dugo nisam vidio da neka ekipa ima takav krater između veze i obrane a igrali protiv Barce, tako da mi je to još nelogičnije,laganim okomitim pasevima De Jong ih je uništavao.

Može se tamo igrati, Isco u formi,lagan iako tako ne izgleda ,željan igre djeluje.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Dečki, svaka čast na optimizmu. Ja još pamtim poraze od gorice, tovara i sl. ekipa. Daleko smo mi od betisa ali nikad se ne zna.Droljo

Najbolje još da skinemo gaće pred fucking Betisom?
  • Droljo
    8.9k
    Nitko ne govori o skidanju gaća. Samo mislim da nismo dovoljno dobri za proći njih u dvije utakmice. Inače prolazimo španjolce s pol snage pa je i tradicija na našoj strani... Betis je dobra ekipa..
  • scooniepenn
    3.5k

Mislim da utakmice s Viktorijom ni po čemu nisu realan pokazatelj stvari. U Zagrebu ih izdominirali do te razine da nisu opucali po golu, zabili za pobjedu iz nepostojećeg penala. Tamo su bili po šansama možda nijansu bolji, ali ključna stvar je da je njima sviran upitan penal, a nama nije sviran čist na Baturini i poništen nam regularan gol Kulena. Dakle, u te dvije utakmice bi po viđenom realno bilo mi 4 boda oni 0. Nogomet je takav da nerijetko rezultat nije ogledalo viđenog na terenu, ali ovdje je stvar u tome da smo ozbiljno oštećeni i to ne treba zanemariti. Ako prođemo Betis i izvučemo njih ponovno u te dvije utakmice ćemo biti najmanje jači za Petka, Živkovića, Teophillea, Hoxhu, Kaneka potpuno uigranog te vjerujem prilagođenog Ogiwaru. To je najmanje 50 posto jači Dinamo, a i onakvi smo bili bolji po viđenom.
  • scooniepenn
    3.5k

Gledao sam Betis najmanje jedno 15 puta ove sezone i njima je konstantno problem defanziva. Povratna trka ofanzivne linije je kriminalna, a i prostor između veze i obrane je prevelik, neusklađeno to djeluje, tako da im se po osvojenoj lopti može jako nauditi kontrama i polukontrama. Sada s uigranim Takijem, Hoxhom, svježim Baturinom i nadam se prilagođenim Ogijem imamo aduta za kazniti ih iz tranzicije. Sparta i Rangersi nisu slučajno bili ispred njih u skupini, a to su ekipe našeg ranga. Dakle, da se s njima igrati.
  • Juznjak
    3.9k
    Nije za zanemarit ni da smo bez onog nekog Petkovića igrali obje utakmice protiv Viktorije. Te utakmice stvarno nisu primjer za usporedbu i za davanje mišljenja o raspletu ovog dvoboja. Više će mi odgovora dati sutrašnja utakmica protiv Lokomotive nego te dvije protiv Viktorije.
  • Dinamouberalles
    224
    Možda sam lud al prolazimo ovo definitivno
  • jedan u nizu
    9.2k

Jakir i cijela momcad namjerno igra ispod mogucnosti i namjerno lose igraju, sve kakao bi zavarali protivnike, dali dojam da nisu u formi.
    A zapravo su odradili zvjerske pripreme i ciljaju na osvajanje KL, te ce u tekmi sa Betisom pokazati da su rakete i pol.

Salim se, smatram da sa ovakvom igrom mozemo imati srece jedino da nas ne buse sa 5 komada svaku tekmu. Ali ostajem optimistican :D I sa ovakvom igrom i formom se moze desiti da jednu/dvije utakmice odigramo zvjerski i prodemo dalje
  • Dinamouberalles
    224
    upravo to , bez obzira na loše stanje mislim da se može dogodit dva krompira sa kojom ćemo ih proc .
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Trenutni roster - 22 zdrava igraca, podebljani su novi igraci od kojih samo 3 mogu biti prijavljena sto bi znacilo da necemo imati ni za popuniti zapisnik :rofl:

Zagi, Nevistic
    Rile, KTC, Zivkovic, Bernauer, Peric, Perkovic, Ogiwara
    Misic, Ademi, Bulat, Halilovic, Sucic, Kaneko, Spikic, Baturina, Vidovic, Hoxha
    Petkovic, Kulenovic, Brodic
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    Mislim da ce Ogiwara,Brodic i Ademi ispast iz kombinacija, KTC mora imat zagarantirano mjesto
  • nemapredaje
    3.7k
    Betis prodao Luiz Hernriquea, koji im je bio dosta bitan igrač, nazad u Brazil.

Najveći ulazni transfer u povijesti Brazila - 20 mil €
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.