Vidim da je nekim trolovima i botovima na internetu smiješno što je 12 članova udruge DTSM na skupštini izabralo predsjednika udruge. To je točno 12 članova skupštine VIŠE koji su legalno izabrali predsjednika udruge DTSM od članova skupštine koji su legalno izabrali predsjednika Dinama. 12 > 0. — Crusades1986
Iako po meni realno treba neka druga organizacija od DTSM da se bori za novi Dinamo. Već je previše oštećena reputacija od ovih da bi mogli u realnu borbu. (možda nisam dovoljno upućen, ali to je moje mišljenje za to) — Dragon1Warrior123
A ne znam. O njima nemam sad neko posebno mišljenje. Samo mi se čini da su ih mediji dosta oblatili. I time ne mislim da oni nisu u pravu, nego samo kažem da ih velika većina ljudi upravo zbog medija ne shvaća ozbiljno. — Dragon1Warrior123
12 članova je bilo na redovnoj izvještajnoj Skupštini Dinama. Na izbornoj Skupštini održanoj u Matisu je bilo preko 200 ljudi, a o svemu svjedoči i ona fotografija na stepenicama Gradske uprave. — Pop corn
kako si ti osobno dobrinio "realnoj borbi" — Pop corn
Dobro, nije baš potrebna retorika na razini - di si bio '91.?
Svatko doprinosi kolko može, želi, zna ili se smatra kompetentnim. Nekome je to sudjelovanje u pravnoj borbi, nekome učlanjenje, nekome rasprave i otvaranje očiju drugih...nekome tipkanje po forumu. Svatko ima pravo na mišljenje, skepsu i svoj glas...to bi trebao biti sukus borbe za demokratizaciju. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.