• Stihl
    3.1k
    @Crusades1986
    Kriminalac, bjegunac od pravosuđa, mentalno bolestan i on saziva presice koje prenose svi mediji, nevjerojatno. I onda se na kraju ovom svojom presicom samo jos vise zakopao hahah bas genijalac.
    @Neki tip sa Zapada Upravo to, sad ga nije ni briga to kaj je mito kazneno djelo, pokusava povuć za sobom koga kod moze, potez očajnika.

Kako god - kme
  • masacusec
    4.4k
    Kad lopov lopova druka, mogu samo upaliti štednjak, speći si kokice i uživati u maratonu kao što je bio danas...
  • Stihl
    3.1k
    Hahah bas to...a sad ajmo pogledat jos malo kmečanja i pametnih izjava na Otvorenom.
  • Pop corn
    8.7k
    Samo ovo ću staviti:

Znate, ja se nisam rodio u Zagrebu, ali sam odrastao i životnu školu prošao na ulicama tog divnog grada. Među zagrebačkim frajerima važili su neki nepisani zakoni, pa ako si ih se pridržavao, bilo je sve u redu. Na primjer, mogao si u Zagrebu biti i loš čovjek. Nisu te voljeli, nisi imao prijatelje, ali mogao si preživjeti. Mogao si biti i umišljen (ti bi brzo bili spušteni na zemlju ), zločest, papak, svakakav. Ali jedno nisi smio biti – druker, cinkaroš, najcrnji ološ s dna društvene ljestvice. Drukeri su oduvijek u Zagrebu bili zadnje smeće. Prezirani, izopćeni. A vi ste baš to. — Zdravko Mamić o drukerima nedavno u statusu na Facebooku
  • NB86
    15.4k
    15 minuta emisije nista o zdravku i njegovom kriminalu nego samo o potencijalnoj korupciji sudaca. Genijalno vođena emisija.
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Isuse ovaj odvjetnik Mamića je toliko neinteligentan po ovome što priča da boli...
  • NB86
    15.4k
    Postoji li veca ljudska ljaga od antolica ?
  • Bosna86
    11.9k
    Imamo saljivdzijuu ahahahahaha
  • r1oma
    1.5k
    Antolić records
  • NB86
    15.4k
    Kakva matematika hahahaha
  • xavier
    12.1k
    Povraća mi se od Antolića, ali meni je Juraj na žalost previše pogubljen. Mora biti jasniji i bolje iskoristiti ovo što Antolić pokušava prodati.
  • NB86
    15.4k
    Meni jura skroz ok, moze uvijek bolje naravno
  • SAS1987
    15.8k
    Dinamo > Barcelona :lol:
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Ma ne znam uopće zašto gledam, samo mi je pozlilo haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.