Zaključujem da si samo neki bot ili provokator kojemu je posao pokušati promijeniti javnosti mišljenje o ligi. Takve ne trebamo i možeš otići svom gazdi reći da plan nije uspio — og1986
UEFA ide u smjeru da sve više klubova igra grupne faze tako da regionalna liga nije niti potrebna niti financijski isplatljiva za največe klubove. — SAS1987
Regionalna liga koju bi igrali klubovi koji ne igraju grupnu fazu eurotakmicenja meni zvuci primamljivo — Infinity
Prvo, kako sam više puta napisao, ljudi se žale da stvari u našem nogometu nisu posložene kako treba, ali meni je nevjerojatno da netko stvarno misli da je korak u pravom smjeru ulazak u zajedničko natjecanje s BiH i Srbijom.
Drugo, vezano uz citat gore, to onda nije nikakva "regionalna liga" nego natjecanje klubova koji imaju višak vremena jer se nisu plasirali u neku od skupina. Drugim riječima, što ti znači nekakav naslov iz tog natjecanja kad najboljih klubova tamo onda ionako niti jedne sezone ne bi bilo? — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.