• Kami
    81
    izbili su prosvjedi koji su poprimili suverenistički karakter — Sajla

Da li ja to krivo shvaćam ili sam propustio da su ljudi održavali prosvjede?
  • Fan
    2.9k
    Inače, talijanski arhitektonski ured VG13 Architects Studio za otprilike 10 dana namjerava doći u Zagreb i predstaviti dorađeni, modificirani projekt stadiona. Glavna dorada odnosit će se upravo na dodatno zatvaranje kutova stadiona kako bi se gledatelji bolje zaštitili od vremenskih nepogoda i kako bi se dodatno unaprijedio komfor. — Sajla

Zanimljivo, a debil Plejić i co su nam punili glavu sa "kakva kiša, kakva hladnoća", da ne treba ništa to zatvarati i da će sve to biti top.
  • mikser
    187
    Zbog svega ovoga, Plenki je trebao sastaviti ekipu - veljda ima nekog po ministarstvima i platiti neovisng arhitekta, te pozvati Pleju i reći:
    Pleja pokupi sve od toga tvog pobjedničkog rada i vidimo se "odmah" u vladi, jedvam čekam da nam prezentirate to vaše "oduševljenje", stavku po stavku prema natječajnim uvjetima.
    Vidimo se i javi talijanima, ako imaju vremena da dolete i oni.

Uuuu što bi bilo čupavo.
    Nakon toga, odnosno nakon što bi sam žiri povukao rezultate natječaja, napraviti detaljnu analizu žirija i njihovog odabira.

Umjesto toga mi imamo ovakve cirkuse.

Inače oplesti i prema svim "hrvatskim" komorama, drštvima, zajednicama koje su stale na stranu ovog odabira, a ne na stranu zaštite i pravednosti samog natječaja.
  • Zagreb1992
    3.9k

Ne treba njemu ništa zahvaljivati ..da nije bilo pritiska navijača Dinama on bi podržao ovo
  • hb1
    1k
    Taj se gospodin i njegova stranka ne miješaju ako nemaju opasnu korist, a svima je jasno šta vidi u ovome.
  • Nolifer
    15.8k
    A ni drugi se nije iskazao, jer nije htio, nego su podržali to ruglo...
  • mali M
    11k
    Ne treba njemu ništa zahvaljivati — Zagreb1992

Ovo mi je toliko glupo razmišljanje. Najbolje da su svi držali ruke u džepovima kako bi se mi mogli dalje ljutiti na njih kako ništa ne čine.
    Da li to rade zbog političkih poena? Pa naravno, pa to im je posao! Doslovno! Političaru je posao da skuplja političke poene! Služeći narodu, baviti se populizmom, pokušati donijeti neke dobre odluke za svoj narod.. i sad nebitno kolko su u tome uspješni, ali njihov posao je skupljati političke poene!
    I naravno da ću biti zahvalan onome koji se pobrine da se neki moj interes ostvari!!
  • fakin
    6.9k
    znači zbog ocjenjivačkog žirija i talijanskih arhitekata sad će se dodatno odgoditi gradnja novog stadion. zaista hvala svim u ocjenjivačkom žiriju i talijanskim arhitektima na tome. hvala vam puno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet