• Sajla
    24.9k
    ma opet je objavljen članak o novoj Kantridi, rješenje koje je predstavljeno početkom godine.
  • Denle
    1.3k
    Ovako ce izgledati nova Kantrida

Kako ce izgledati novi Maksimir jos ne znamo
    — fakin

Nece tako izgledati nova Kantrida.

Index sere sam sebi u usta, jer su oni (skupa s milijun drugih nasih medija) objavili 06.06. clanak s naslovom "Grad Rijeka odustaje od plana s Miškovićem i gradi Kantridu s državom"

https://www.index.hr/sport/clanak/grad-rijeka-odustaje-od-plana-s-miskovicem-i-gradi-kantridu-s-drzavom/2799721.aspx

Citat iz clanka:

Na pitanje znači li to kraj suradnje s Damirom Miškovićem na njegovu ranije predstavljenom projektu, Vivoda je ponovio da će stadion graditi Grad Rijeka i država, uz sudjelovanje Županije. "Ići ćemo u novi projekt, raspisat će se urbanistički natječaj. Bit će to natječaj za novi stadion", kazao je.
  • NitkoBitan
    40k
    Ovako ce izgledati nova Kantrida — fakin

Malo mi te zao ako stvarno vjerujes u ovo. Novu Kantridu su oni vec izgradili, zove se Rujevica.
  • fakin
    6.9k
    A eto prije sat vremena je arhitekt rekao u podcastu dosta o tom stadionu i ovo:
    Damir Mišković želi isfinancirati novi stadion kompletno te ga želi pokloniti Gradu Rijeci i koristili ga kao klub uz neke dogovore. Uz stadion bi se izgradio i hotel sa 150-200 soba.
  • NitkoBitan
    40k
    Damir Mišković želi isfinancirati novi stadion kompletno te ga želi pokloniti Gradu Rijeci — fakin

Tu sam stao.
  • Droljo
    32.5k
    Damir Mišković želi isfinancirati novi stadion kompletno te ga želi pokloniti Gradu Rijeci — fakin

To isto ja želim dinamu i Zagrebu ali me politika guši. I banke.
  • Sajla
    24.9k
    ja samo zbog toga igram loto, ali je jackpot premali pa sam odlučio da ću financirati samo kamp.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet