• Kami
    81
    izbili su prosvjedi koji su poprimili suverenistički karakter — Sajla

Da li ja to krivo shvaćam ili sam propustio da su ljudi održavali prosvjede?
  • Fan
    2.9k
    Inače, talijanski arhitektonski ured VG13 Architects Studio za otprilike 10 dana namjerava doći u Zagreb i predstaviti dorađeni, modificirani projekt stadiona. Glavna dorada odnosit će se upravo na dodatno zatvaranje kutova stadiona kako bi se gledatelji bolje zaštitili od vremenskih nepogoda i kako bi se dodatno unaprijedio komfor. — Sajla

Zanimljivo, a debil Plejić i co su nam punili glavu sa "kakva kiša, kakva hladnoća", da ne treba ništa to zatvarati i da će sve to biti top.
  • mikser
    187
    Zbog svega ovoga, Plenki je trebao sastaviti ekipu - veljda ima nekog po ministarstvima i platiti neovisng arhitekta, te pozvati Pleju i reći:
    Pleja pokupi sve od toga tvog pobjedničkog rada i vidimo se "odmah" u vladi, jedvam čekam da nam prezentirate to vaše "oduševljenje", stavku po stavku prema natječajnim uvjetima.
    Vidimo se i javi talijanima, ako imaju vremena da dolete i oni.

Uuuu što bi bilo čupavo.
    Nakon toga, odnosno nakon što bi sam žiri povukao rezultate natječaja, napraviti detaljnu analizu žirija i njihovog odabira.

Umjesto toga mi imamo ovakve cirkuse.

Inače oplesti i prema svim "hrvatskim" komorama, drštvima, zajednicama koje su stale na stranu ovog odabira, a ne na stranu zaštite i pravednosti samog natječaja.
  • Zagreb1992
    3.9k

Ne treba njemu ništa zahvaljivati ..da nije bilo pritiska navijača Dinama on bi podržao ovo
  • hb1
    1k
    Taj se gospodin i njegova stranka ne miješaju ako nemaju opasnu korist, a svima je jasno šta vidi u ovome.
  • Nolifer
    15.8k
    A ni drugi se nije iskazao, jer nije htio, nego su podržali to ruglo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet