• Thor
    4.5k
    a u kur... :scream: da! Puno jasnije :lol:
  • db-izbjeglica
    22.5k
    Ja imam teoriju da je on sebe upropastio sa požurivanjem povratka za svjetsko prvenstvo. — hardek

On u cityu igra dobro!
  • Noel
    25.6k
    Najbolji izbornik 21.stoljeća nakon Fuentea je slobodan.

#DeschapmsCroatia
  • Nolifer
    15.8k

A gle, kad nema vodje, miševi kolo vode. I to se vidjelo danas na terenu. Ne zazivam povratak Dalića, ali ovo danas je bilo jedno veliko ništa. Kako bi Englezi rekli, da smo peace of shit trenutno, od srebra do blata kako god... Da su bar nekaj pokazali, nebi bio istovar sad, al jebiga, istovar je i to zasluženi, kad me u želucu nekaj žmeknulo
  • NerminB
    2.1k
    Ne znam sta se sa gvardiolom desava ali ovo sto on prikazuje vec duzi period nije realno stanje. Promjena kluba bi mu sigurno dobro dosla jer je frajer pogubljen, kao da je s marsa upao u kopacke i ne zna sta da radi na terenu.
  • rokikaciga
    18.8k
    Za Hrvatsku (i nadam se za Dinamo) bi bilo najbolje da City izbace u nize lige pa da se Josko proda i resetira. Time bi i Dinamo dobio lovu, a Kova bi nam se mozda vratio
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Čekam izjavu KAPETANA ali ništa.

Vrijeme da je se napokon odjebe više i Modrića i Perišića. Vrijeme je da se poneke tetkice umišljene jedan ciklus ne pozove, čisto da se probude ako imaju obraza uopće. A i vrijeme da se svi mi navijači resetiramo i malo snizimo očekivanja, mi nismo vrh svjetskog nogometa. Ne opravdavam Bilića, ali mi smo prosječna reprezentacija i skupina B je neka naša realnost.
  • Archangel
    453
    this didn't age well. On i Stanišić usrali mnogo
  • Masto
    2.6k
    njih dvojicu bih ostavio jer jos mogu pridonijeti igri, al su nam bekovi goruće pitanje i to se mora riješit što prije
  • ElDorado
    15.6k
    Nije da bas branim Gvardiola ali ruku na srce kad je Perisic na beku on pokriva i stopersku i vrlo cesto bekovsku poziciju jer Perisic kasni. Mi smo nastavili biti taoci starijih igraca i s tim se treba suociti. Dva zadnja vezna Kovacic-Modric su put u samoubojstvo. A Pero na 10 mi je potpuno neobjasnjivo.
  • Thor
    4.5k
    Kad malo bolje razmislim, pa i koji k. ce nam novi stadion. Ili bolji od predlozenog.
    Ionak igramo nogomet za k.pa onda imamo i stadion za k. :lol:
  • ElDorado
    15.6k
    stari ovo je razina nogometa na kojoj oni vise ne mogu igrati kvalitetno u oba smjera
  • fakin
    6.9k
    nevjerojatno je da nakon ovakvog poraza umjesto da se pošalju modrić ili perišić da daju izjavu, oni pošalju ivanovića.
    to dovoljno govori o njima.
  • Archangel
    453
    od zadnjih 4 Gvardiol je najmanje zajebao. Perišić ništa nije mogao stići niti zaustaviti a ova dva sporića na lijevoj strani Stanišić i Vušković je Bilić trebao zamijeniti na poluvremenu umjesto baturine i sučića
  • Masto
    2.6k
    jel imamo bolje krilo od perišića da igra konstantno na razini, baturina je meni desetka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.