• GeneralNapoleon
    2.9k

Mislim da se mora razlikovati izmedu stava igraca na terenu, koji je kod nas nedopustiv, i kadrovskih kombinacija.

Prvo smatram da ne mozes predbacivat Bilicu "igranje" sa slanjem igraca na tribinu i uzet to kao dokaz neozbiljnosti, a s druge strane tvrdit da zvanje dva igracka kadra nije dokaz neozbiljnosti. Po meni to spada u isti kos. A to je da se na ovo natjecanje ipak gleda i kao prilika testiranja, pa samim time ne potpuno ozbiljno.

Stav s druge strane bi trebao biti neovisno o utakmicama tu. To zato po meni ne moze bit mjerilo uzima li se ovo natjecanja ozbiljno ili ne. Tu je Bilic potpuno zakazao i nema izgovora.

Inace mislim da nema neke razlike i da ligu nacija svatko kad ga ide dize kao ozbiljno natjecanje, a kad ga ne ide govori kako su to ipak samo glorificirane prijateljske.

Zbog toga vjerujem da nam je trenutno najmanji problem to kako gledamo na ligu nacija kao natjecanje.
  • Jaro
    13k
    Da amo mi ubacili 7-8 klinaca i popili 7 komada i izgledali nemocno - bilo bi lose. Ali mi imamo najstariju reprezentaciju u svemiru , beka nam igra 40godisnje krilo, kako je Stanisic u Bayernu vec godinama meni nije jasno, najbolji stoper nam je na klupi jer je tih, samozatajan i nema novinarsko-twiterasku pozadinu iza sebe, u repki je Krama iako ne igra od prosle sezone i ima, kolko, 34-5 godina, igru temeljis na 41godisnjaku i malo mladjem Kovi koji ne igra ozbiljan nogomet vec godinu i pol... Bilic je isao isprobavati - samo ja ne znam kaj?
  • ElDorado
    15.6k
    dve tekme igrao je beka. A igru prilagođavaš prema onome što imaš. Možda tebi je ali Baturina u klubu igra lijevo krilo
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Ja u skupini A vidim barem 4 ekipe koje su losije od nas. A siguran sam da bi svi ocekivali i da budemo ispred Norveske i Danske. Ja bih rekao nama je realno trenutno igrat play off i ostat u skupini A. Po kvaliteti smo jednostavno jedna razina ispod ovih top reprezentacija.
  • Dzoni
    8.3k

Bayern protiv nas je imao 6.25, i to sa 3 penala
  • Archangel
    453
    po rezultatu smo dvije razine
  • GeneralNapoleon
    2.9k

Da je ovo nasa realnost prikladna kvaliteti ne bi bilo uopce razloga kritizirati.
  • BiP1MD
    207
    od zadnjih 4 Gvardiol je najmanje zajebao. Perišić ništa nije mogao stići niti zaustaviti a ova dva sporića na lijevoj strani Stanišić i Vušković je Bilić trebao zamijeniti na poluvremenu umjesto baturine i sučića — Archangel

Kao i kod prva 3...

Vušković ima najlakši posao. Stojiš i gledaš jer se zna da si prespor i da ne možeš a ostali neka čuvaju igrače i trče. A koga ti dečko čuvaš i za kime ti dečko trčiš?
    Da Gvardiol koji je od ozljede malo zdrman u glavu čuva trojicu i onoga s loptom i onoga koji utrčava i onoga kojeg Perišić ne prati i usput kad Livaković ne mrda s crte peterac a ja ću stajati i gledati pa neka okrive nekoga.
    Budem raširio ruke kad primimo gol i pogledavao se sa Stanišićem.
    Kad sam ga vidio u sastavu uoči utakmice i sjetio se utakmice sa SP-a, poslao bratu poruku "raspad sistema u obrani, s ovim traktorom iza primamo 5 komada."
    Svi su u studiju pametni dok govore "pa nije Brighton lud da ga kupi za tolike novce", a nijedan da se upita "pa nije Tottenham lud da ga se rješava bez odigrane minute".
    Ajde Stanišić je direktni krivac za 6. gol...

Sramotna utakmica. Dobro su još i prošli sa samo 7. Toliko je moglo biti već na poluvremenu. Maradona bi se izgubio u takvom okruženju gdje se nezna tko pije tko plaća.
    Neki su drugi realno dali sve što su mogli za repku a i više od toga. Hvala im.

A Slaven Bilić je stajao u redu da mu se Miljenko Jergović potpiše na knjigu.
    Izbornik s gitarom je davno pročitana knjiga.
  • Majki2111
    4.3k
    Ma niko od struke ne valja. Samo mijenja trenera. Ovaj ne valja radi jednog, ovaj radi drugog,. Samo mijenjaj i prepusti se sreći. Najbolji put dakako.

Kovačević ne valja, Bilić ne valja. Garcia ne valja, Dalić ne valja, Bjelica ne valja, Gatusso ne valja, Karoglan ne valja, Jakirović ne valja, Cannavaro ne valja, Carević ne valja, Goran Tomić ne valja, Sandro Perković ne valja, Kruno Jurčić ne valja, Ante Čačić ne valja, Dobar do uskrsa ne valja. Koga sam još zaboravio?

Nitko ne valja. Odmah otkaz.
  • hardek
    13.6k
    Frende zajebancija je ako nisi skužio, opušteno
  • Majki2111
    4.3k
    Znam samo ne mogu slušat više kako niko ne valja.
  • ZG plavi 01
    680
    necu braniti Vuskovica, ali to da Tottenham "nije lud"...mislim, imaju vjerojatno najgoru transfer politiku na svijetu zadnje 3 godine. A i koliko znam on nije htio ostat u Tottenhamu.
  • ShanKu
    2.4k
    Ne bi htio pametovat, ne bi htio kritizirat, uvijek dajem podršku i reprezentaciji i Dinamu, kako pjesma kaže "u porazu i pobjedi", ali ovo danas je bilo sramotno . Da se mene pita, počet tražit novog izbornika več sada iako sam bio fan Bilića zbog raznih njegovih poteza i izjava. Ajd da vidimo kaj možemo napravit 06.10. protiv Španjolske.

Edit: ne mislim da treba dat otkaz... ali treba bit spreman i na taj način reagirat dok nije kasno :sweat:
  • BiP1MD
    207

Pogledati malo tko mu je manager pa će biti jasnije kako i na koji način igraču od ~10 milijuna cijena za 3 mjeseca skoči na ~50 milijuna dok je na još jednoj posudbi u ekipi koja se bori za ostanak.
    "Kapetan - Debitant" kod Olića među igračima koji su 3 godine stariji i standardno igraju godinama za mladu repku, itd.
    Jedno je perspektiva a drugo projekt.
  • Facke
    9k
    Hmm bil sam i ja srdit pa svasta napisal. Sad kad se male ohladil, vece razocarenje su mi neki igraci nek Bilic. Ovakuv pristup imeti ko igrac reprezentacije , ste god da ti je trener, je nedopustive. Neki su dobili priliku a pokazali su kurca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.