• Efes Pilsen
    17.1k
    Bilic je opasno podcijenio zadatak, ogroman broj rotacija u A diviziji protiv Spanjolske i Engleske to se tak ne radi. Cini se da ni igraci nisu pretjerano nabrijani, bez plana i programa.
    Ostavka jos veceras, Bjelica povedi ove piCke od momaka.
  • Cif
    505
    perišić kovačić pašalić modrić kramarić.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Nek odigraju 90 minuta protiv Spanjolske skupa sa Pasalicem, Budimirom i Vlasicem.
  • ElDorado
    15.6k
    Staro je pravilo koje je prekrsio Dalic a Bilic nastavlja. Tko nema kontinuitet u klubu ne moze igrati u repki.
  • Cif
    505
    e ta tri sam zaboravio.Možemo i njih dodati
  • Mlađi referent
    16.3k
    Andorra nije nikad 0:7 doma izgubila.

Uz Brazil i Hrvatsku, još sam Tursku našao da je primila 7 komada doma, u zadnjih 40 godina nogometa, a da je riječ o top 50 momčadi.

Volio bih ovo dodatno provjeriti.
  • prefontaine
    11.5k

Toliko smo loši, da ni u toj kategoriji ne možemo biti najbolji
  • cibona
    8.5k
    Jakir bi nam sjeo ko budali šamar, ali to trenutno nije realno. Bjelica je također solidno rješenje.
  • Omake
    21.8k
    Samo me strah da protiv Španjolske ne bude repriza.
  • db-izbjeglica
    22.5k
    Iskreno, ja sam ovo očekivao. Protiv češke je tu bilo zadovoljnih, ali realno i oni su skoro utrpali 3 komada.

Ne mislim da je bilić tu nešto posebno kriv, situacija je složena.

Kao prvo, čovjek na ovo nije naviknuo, jer liga nacija je specifično natjecanje. Prije se na EP/SP rijetko događalo da u 10 dana igraš 3 tekme protiv top reprezentacija, a za EP/SP imaš pripreme od par tjedana.

Daliću su trebala 2 ciklusa da pohvata kako se igra to natjecanje.

Problem je i što smo predugo imali istog izbornika, stvorila se rutina i novi mehanizmi su sad problem.

Ne treba sad raditi grozotu od ionako loše situacije. Trebat će strpljenja...
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    Nerealni su i Jakir i Bjelica, najvjerojatnije ce biti Olic jer je on uz Bilica bio jedini kandidat za izbornika nakon Svjetskog.
  • ElDorado
    15.6k
    Mi zovemo igrace, jedan moze 45 min, drugi 15 min, treci 25 min. I 5 špica koji su nam najmanji problem jer je jasno koja dvojica su trenutno top.
  • Hrc-Vg
    1.5k
    Nadam se da su Miške i Beljo čitali komentare iskompleksiranih tovara nakon tekme u Češkoj, i da ih je motiviralo da se sodomiziraju nadrogiranog magarca u derbiju…
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Daliću su trebala 2 ciklusa da pohvata kako se igra to natjecanje. — db-izbjeglica

Dalić je ruku na srce jako licemjerno pristupio Ligi nacija, kad je gubio u prva dva izdanja je trebalo ukinuti to natjecanje, kad je spojio dvije dobre utakmice u njoj i došao u Final Four onda je već žalio za trofejom. Kasnije je pričao da nam je “dala jako puno dobroga”.

Nakon prvog izdanja je već bilo jasno da je to natjecanje tu da ostane dugo vremena i puno više od toga, a s vremenom je praktički krenula mijenjati kvalifikacije i potencijalno će ih zamjeniti kompletno. Svi ju shvaćaju ozbiljno, samo se nama još u eteru provlači da je “zamjenila prijateljske utakmice”. Svatko tko vodi reprezentaciju je to već trebao shvatiti, ovo je epska sramota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.