• Noel
    25.6k
    U dvije utakmice protiv Španjolske i Engleske primili smo 11 golova. U dvije utakmice u okvir gola smo zapucali 3 puta.

Slav effect.
  • Mathiasovi Chageri
    9.7k
    Kad pišeš o trenerima koje ne voliš tvoje mentalne akrobacije su jedna od najjačih stvari koje se mogu pročitati na Zoni.

Molim te objasni kako je Dalić kriv što danas isti igrači bez njega izgledaju 85 puta lošije nego pod njim i gube 6-0, a jedina svijetla točka točaka je to što nije 12-0?
    — veselko tenžera

Pa Dalić je ostavio ovu reprezentaciju zar ne? Ovo su isti igrači koji su visili protiv Paname prije par mjeseci, kojima je ova Engleska zabila 4 komada prije par mjeseci? Nećemo se praviti da se nije naziralo da nam je igra u padu, jedna utakmica protiv Portugala na ispadanje ne mijenja to.

Dalić je godinama ignorirao Mišića u životnoj formi, sprdao se s HNL-om, pozivao igrače koji su bili u očajnoj formi u klubovima, igrao polupenzionerski nogomet jer mu je sredina mogla to jedino i igrati, svađao se sa svakim vidom kritike i gledao na to kao napad na državu, ponižavao Belju u vrhunskoj formi dok je vodio svoje miljenike na prvenstvo, nije imao nikakve alternative za krucijalne pozicije.

Bilić nije niti trebao niti ovdje u samom startu, jer je njegovo vrijeme prošlo, s vremenom je izgubio dosta toga što ga je krasilo u samom startu karijere koja mu je prije ovog imenovanja bila u strmoglavom padu i ovo je večeras njegov cirkus koji si je zakuhao prvenstveno postavom u Sevilli, a onda i javnim kritiziranjem igrača koji to ne podnose i zato im je Dalić stalno podilazio. Ja ne kažem da Bilić nije kriv za ovih 10 dana, ali govoriti da Dalić nije ostavio ovu reprezentaciju u ne baš najboljoj situaciji je isto po meni pogrešno.
  • Shimano9
    82
    Jedina logika je da Olić preuzme, bio je uz ekipu u najvećim pobjedama, + radi odlično sa U21 i ima mladu energiju.
  • Dinamo-SB
    1.6k
    Ajde hvala Bogu nije bilo Misica i Belje u ovoj tekmi.
  • rokikaciga
    18.8k
    nula od covjeka i neznalica. Enter.
  • Omake
    21.8k
    blizu je. Što je najgore realnih 7 - 0. Dogodi se da ekipa zabije 5+, da ima dva ili tri puta više golova od očekivanih. Mi protiv Osijeka lani npr. Ovo je epska sramota.
  • M94
    2.9k
    XG Engleza 6.14

Majke ti mile...
  • San Lorenzo
    24.6k
    Moralno bi bilo ponudit ostavku.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    kakav crni Olić , neka prvo vodi seniore bilo koga .
  • Xpert1992
    1.3k
    Kaj smo mi sad gledali? Ovo je tragedija.
  • ZG plavi 01
    680
    Od pocetka sam podrzavao maksimalno Bilica i branio ga, ali mislim da nakon ovoga covjek mora dobit otkaz. Ne smijes doma izgubiti 7-0 u nijednom svemiru. Makar igrala u21 repka.
  • ElDorado
    15.6k
    Velika je greska sto se neki nisu oprostili na vrijeme i sto se nije krenulo u potpuni reset. Bilić nije nista promjenio, a motivacija izgleda u kurcu
  • Masto
    2.6k
    ko se trebo oprostit osim modrica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.