• Shimano9
    82
    Skini se ti meni da te ne boli, al s druge strane ti si klasični roditeljski podrum papak koji nema ni malo respekta za rezultate. Čak i kad je Dalić imao lošije tekme, što je logično da ne možeš imati stalno super toliko dugo, ono kaj je on napravio nitko neće ponoviti i to zapamti i pokloni se.
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    +

1.nismo dobili niti jedan gol iz prekida

2.bravo za klince koji su i nakon prvog seta bili jednako oduševljeni i nisu skidali osmijeh s lica

-

1.sramota za trenere/pratitelje koji su u 85.min počeli djecu povlačiti s tribine

2. od top 4 poraza u povijesti repke, Bilić potpisuje njih 3...sva tri protiv Engleza

Kaj se neigre tiče, stoperi od 150milja u zbroju dobivaju u serijama golove iz peterca, Joško postaje kikser igrač u repki, Ivanović na krilu i uloga Sučića su žešći promašaji

Ne znam jel ovo bil horor ili silovanje.
  • Nogo
    13k
    Ne branim igrače ali ovo je zrelo za momentalni ozkaz!
    Možda i sam ode..
    Sramota na svim razinama!
    Neki igrači neka se zapitaju za čiji dres nose!
  • Xpert1992
    1.3k

:rofl: :rofl:

Dobra. :grin:
  • DrRatoljub
    1.5k

Ne treba vrijeđati. Ali mora ici. Ovo je nedopustivo. Kao protiv Bayerna.
  • Boycie
    4.4k
    Ako je Jakir za Bayern dobio pedalu, ovaj mora isto. Rasprodaja ugleda.
  • mrgud
    965
    Za ovu sramotu Kustić i kompanija mora otiči.Bilić im je bio jedini izbor po kojoj referenci.Druge trenere nisu niti razmatrali
  • MolonLabe
    831
    Neka kaze tko sto hoce ali 0-7 doma je za otkaz.
  • kariola86
    337
    Nenad Bjelica.
  • DrRatoljub
    1.5k

Ne treba spamati temu, znam. Ali unatoc šali. Ovo je sramota koja je vječna. Udarac za hrvatski nogomet koji nas baca unazad jako.
  • ZG plavi 01
    679
    Steta sad kaj su na tribini samo klinci pa nece biti zvizduka...
  • Facke
    9k
    Bilic , otkaz. Doma spusiti 7:0. Goodbye
  • Nolifer
    15.8k
    Ispali naivni ko francuska sobarica
  • Dudu
    3.7k
    Sramotaaaa
  • rokikaciga
    18.8k
    imam ja respekta za rezultate ali Dalic je nula od osobe i nikad nece imat respekt od mene. Rezultate mu nitko nece uzet ali je neznalica i nitko me nikad nece razuvjerit u drukcije.

Tok misli kao da imas mozdani, svaki komentar :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.