• Neron53
    2.8k

Nisu ranije komunicirali. Vjerojatno su napokon ulazak na stadion tj skeniranje ulaznice odlucili bodovati a ne puku kupovinu
  • ZGBhoy
    2.2k
    Nadam se da ce Niko Ilicevic zaigrat jednoga dana za Hrvatsku, Generacijski Talenat

• Guinness
    3.5k
    Nisu ranije komunicirali. Vjerojatno su napokon ulazak na stadion tj skeniranje ulaznice odlucili bodovati a ne puku kupovinu — Neron53

Sve ok da to stoji nakon utakmice za takve, ali ovako mi nema smisla, jednostavno je debilno.
  • hb1
    1k
    Ja prvi ne držim ruku na srcu dok je himna — Paggini

Ja u svom mjestu primjećujem zanimljivu paternu, većina tih likova koji su najglasniji, drže ruku i jako su ponosni, većina njih ima neku osobnu korist od te Hrvatske i gle čuda još ih nije stid pričati drugima kako nisu dovoljno Hrvati.
    Riga mi se od tog lažnog sjaja kojem je HDZ i mater i ćaća pa se lažite i dalje da nije tako, slobodno.
    Tako da, s tobom je sve uredu :lol:
  • Dzoni
    8.2k
    Ovakve pizdarije s rukom na srcu samo kod nas postoje. Dam se kladiti da nigdje van Balkana i ovih napaćenih nacija ratom nema opterećivanja time
  • Zagi
    19.2k
    Nema tam gdje je u potpunosti zatrta bilo kakva primjesa nacionalnog ponosa.
  • Batigol
    229
    trebao si pogledati samo gornji video od kolege ZGBhoys...
    Bilo skoro svjetsko i hrpa momcadi drze tu ruku na srcu...
    Nije to hrvatski brend...ali kao uvijek netko zna nekoga koji to radi,pa je mozda i kradljivac,ergo svi su takvi....
  • don
    22.5k
    Ovakve pizdarije s rukom na srcu samo kod nas postoje — Dzoni

doslovno pun k reprezentacija drži ruku prilikom himne, ako ne i većina.
  • Dzoni
    8.2k

Nisam rekao da se ne radi, nego da to nije glavna tema u glupom žutom tisku kao među "velikim Hrvatima"
  • Batigol
    229
    pa za sto sluzi zuti tisak?
  • jedan u nizu
    20.1k
    Ja u svom mjestu primjećujem zanimljivu paternu, većina tih likova koji su najglasniji, drže ruku i jako su ponosni, većina njih ima neku osobnu korist od te Hrvatske i gle čuda još ih nije stid pričati drugima kako nisu dovoljno Hrvati. — hb1

chris-pratt-andy.gif
  • Jaro
    12.9k
    postoje - gle cuda - u SADu - mi kopiramo sve lose od njih jbg...
  • Nolifer
    15.8k
    Sad je problem i ruka na srcu. :lol:

Ne vidim problem tu, gdje ga nema.

Lijepo od Bilića da se ispričao i sve ok.

Ne treba raditi cirkus oko toga.

Još malo pa ćemo trebat mjenjat i grb, zastavu i himnu, da bi svi bili zadovoljni...
  • vjeko1701
    30k
    Još malo pa ćemo trebat mjenjat i grb, zastavu i himnu, da bi svi bili zadovoljni... — Nolifer

Bože dragi odkud molim te sad ova patnička izjava?
  • Nolifer
    15.8k

Majko mila, prije su bile borbene izjave da smeta ruka na srcu, pa bio inspiriran time
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.