• Neron53
    2.8k

Nisu ranije komunicirali. Vjerojatno su napokon ulazak na stadion tj skeniranje ulaznice odlucili bodovati a ne puku kupovinu
  • ZGBhoy
    2.2k
    Nadam se da ce Niko Ilicevic zaigrat jednoga dana za Hrvatsku, Generacijski Talenat

• Guinness
    3.5k
    Nisu ranije komunicirali. Vjerojatno su napokon ulazak na stadion tj skeniranje ulaznice odlucili bodovati a ne puku kupovinu — Neron53

Sve ok da to stoji nakon utakmice za takve, ali ovako mi nema smisla, jednostavno je debilno.
  • hb1
    1k
    Ja prvi ne držim ruku na srcu dok je himna — Paggini

Ja u svom mjestu primjećujem zanimljivu paternu, većina tih likova koji su najglasniji, drže ruku i jako su ponosni, većina njih ima neku osobnu korist od te Hrvatske i gle čuda još ih nije stid pričati drugima kako nisu dovoljno Hrvati.
    Riga mi se od tog lažnog sjaja kojem je HDZ i mater i ćaća pa se lažite i dalje da nije tako, slobodno.
    Tako da, s tobom je sve uredu :lol:
  • Dzoni
    8.2k
    Ovakve pizdarije s rukom na srcu samo kod nas postoje. Dam se kladiti da nigdje van Balkana i ovih napaćenih nacija ratom nema opterećivanja time
  • Zagi
    19.2k
    Nema tam gdje je u potpunosti zatrta bilo kakva primjesa nacionalnog ponosa.
  • Batigol
    229
    trebao si pogledati samo gornji video od kolege ZGBhoys...
    Bilo skoro svjetsko i hrpa momcadi drze tu ruku na srcu...
    Nije to hrvatski brend...ali kao uvijek netko zna nekoga koji to radi,pa je mozda i kradljivac,ergo svi su takvi....
  • don
    22.5k
    Ovakve pizdarije s rukom na srcu samo kod nas postoje — Dzoni

doslovno pun k reprezentacija drži ruku prilikom himne, ako ne i većina.
  • Dzoni
    8.2k

Nisam rekao da se ne radi, nego da to nije glavna tema u glupom žutom tisku kao među "velikim Hrvatima"
  • Batigol
    229
    pa za sto sluzi zuti tisak?
  • jedan u nizu
    20.1k
    Ja u svom mjestu primjećujem zanimljivu paternu, većina tih likova koji su najglasniji, drže ruku i jako su ponosni, većina njih ima neku osobnu korist od te Hrvatske i gle čuda još ih nije stid pričati drugima kako nisu dovoljno Hrvati. — hb1

chris-pratt-andy.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.