• vjeko1701
    30k
    Tko je izjavio da mu smeta ruka na srcu? Samo se pisalo da raznorazni likovi rade neki skandal oko Bilića kojem od prvog spomena kao nasljednika Dalića provlače koz nekakvo jugoslavenstvo bez ikakvog uporišta pa su se sad zakačili.
  • Nolifer
    15.8k

Pa i napisao sam da se radi nepotreban cirkus od toga, a i da se ispričao i sve ok.
  • vjeko1701
    30k
    Ne, sad mi nađi tko je pisao borbene da mu smeta ruka na srcu.
  • Nolifer
    15.8k

Pa imaš tu materijala, od stranicu dvije iza i počelo se pisat ko prvi ne stavlja, pa da su to gluparije u tom stilu. Ukratko, pa sam se na to referirao.
  • vjeko1701
    30k
    Pročitao sam svaki post, nijedan nisu nikakve borbene protiv stavljanja ruke na srce, samo ismijavanje onih koji su se za to zakačili i pisanje kako je isprika nepotrebna kaj i je. Jedan forumaš je napisao da to ne radi kaj nije isto kao i protivljenje tome.
  • Thor
    4.3k
    Ruku na srce neka stavlja tko zeli. Meni je to bez veze.
    Nisi veliki niti manji hrvat ako to napravis ili ne! Debilane!
    U zivotu nisam stavio ruku na srce ali sam jako ponosan sam kada sam uz himnu odao pocast Domovini i dizanju zastave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.