Frizura Robija M
Valjda se zna koliko stoji stadion i koliko sredstava ima. Sredstva su iz proračuna koji pune građani, kako za gradnju tako i za održavanje. — MarK
Ako pod ne razmišljanjem van okvira misliš da ovu zelenu woke propagandu onda da — MarK
stadion se ne uklapa u grad Zagreb u kojem ima puno raskošne povijesne gradnje — MarK
Nine9
to je kao da se netko prijavi na natječaj za most i samo postavi cestu iznad rijeke, stupove ćemo kasnije nekako dodati — db-izbjeglica
NitkoBitan
CISCO
fakin
NitkoBitan
CISCO
Maki85
Ne znam koliko si dugo bio na sportnetu, vidio sam da si se sad deaktivirao, ali ovaj s kojim vodiš raspravu je žustro drukao za tu struku dok je bila korona, a od ostalih eskapada ga pamtim kad nas je uvjeravao da Moubandje mora igrati jer je doslovno reinkarnacija Cafua. Sam izvuci zaključke.Ima li javnost prava propitkivati struku ikad ili nikad? — crophantom
fakin
Facke
Keyser Soze
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.