• Orc123
    17.4k
    znaci ipak je kutija za alat, a ne katakomba ili spomenik? Da, odmah mi se pocelo to bolje sviđati....sad ima smisla.
    Kad ce padat kisa, lijepo ce se onda cuti. Ako bude dosadna utakmica lakse cemo zaspat na tribini. Jedino me jebe ako ce mi kisnut po glavi, a kisnut ce.
  • kibic
    1.3k
    Polagat nadu u bolje preinake prvonagrađenog rada da 300k €, je takvo mazanje očiju pekmezom.

Suvišno je za spomenut da je to ko kad profi mali veli, napisal sam zadaću, al doma mi je. A profa svejedno zatefteri peticu jer je usmeno baš lepo objasnil. Pa profa veli sutra ju dopeljaj da pregledam.

Onda ti ko roditelj pogledaš kaj je mali našvrljal, pa skužiš da je krenul pisat zadaću u progrešnu bilježnicu, rješavat pogrešne zadatke, nije koristil ravnalo i šestar, pa moraš prije posla sam dovršit, da mali ne završi na razgovoru kod raske.
  • miro
    10.1k
    znači nema veze što o tome misli 90% građana Zagreba i isti toliki postotak ljudi koji će zapravo pohoditi stadion?

Sad je jedini trenutak da se ovo zaustavi, ali ne ti ćeš s visoka sve nas proglasiti histeričnom klinčadijom, bravo
  • Netkos
    358
    Da to su neke rešetke i lim Ovdje se to dobro vidi:

10-Maksimir-p44-img01.jpg
  • Frizura Robija M
    1.1k
    Samo nam to još treba, totalna politizacija i ove teme te pribjegavanje jeftinom populizmu kako bi se zadovoljilo prosječnog Jozu i Matu koji su nakitili pola države ilegalnim kućama bez fasade unazad 40 godina.

Di ste bili kad se Arena Zagreb gradila? To nije hrpa betona i sivilo?
  • potjeh
    10
    boi me kurac za arenu
  • crophantom
    8.4k
    vlada i grad kao investitori grade to za svoje građane, a reakcija javnosti je unisona kako nije bila od oslobođenja generala Gotovine ...
    I ti sad misliš da tu javnost ne vrijedi poslušati ako ovo ne žele ni oni koji idu ni oni koji nejdu na stadion?
    Ponavljam, ne gradi se spomenik.

Isto tako možemo reći "stručnjaci u odborima, komisijama, nadzorima su sve po PSu odradili za otpad u Lici, tko smo mi da propitkujemo sad to".

Stručnjaci su i doveli Maksimir do ovog frankenštajnovskog izgleda kakvog trenutno ima? Ili su to napravili Joža iz Donje Bistre i Štef iz Kraljevca na Sutli?

Ima li javnost prava propitkivati struku ikad ili nikad?

Toliko su prozirne te ideje o struci koje se nekad bacaju, a pogotovo nakon korone.
    Kad je korona krenula sjedio sam kod jednog eminentnog stručnjaka kojem je deal za testove iz Turske donio u tom trenutku jedan bivši boksač iz Hrvatske, sad umirovljeni. Isti su ušli u proceduru tako da je eminentni stručnjak rekao tajnici "ljubavi daj mu papire pa da to riješimo".
    O imenima neću jer je jedan od aktera sad u zatvoru, doduše za druge afere.

Došao sam doma s tog sastanka, upalim TV, jedan od tih istih aktera na TVu priča o kraju svijeta i ozbiljnostii situcije, nema više smiješka ko kad se obraca tajnici s ljubavi.

Čovjek je nesumnjivo stručnjak u svom području.

Ali te pitam, kad javnost smije propitkivati struku, ako ikad, i kad je politika dužna poslušati misljenje ogromne većine javnosti, ako ikad?

Svi se skrivaju iza riječi "struka" kao hulje u noći, uključujući našeg predstavnika u tom žiriju, odnosno nekog za koga smo mislili da je naš predstavnik.

Oprosti prijatelju, previše toga sam prošao, čuo i vidio da bi mi a priori riječ "struka" u životu izazivala ikakvo strahopoštovanje.
  • shameless86
    2.3k
    decki ak bu to metalna konstrukcija,nemamo problema..dogovorit cemo skupljace sekundarih sirovina sa ferke,volovcice,vukomerca..nebu stadion dugo..komadic po komadic
  • Wallace99
    202
    Arena Zagreb je jebena i funkcionalna. Baš digne panoramu na ulasku u grad i s Jaruna. Di ćeš Arenu uspoređivat s ovim ruglom...
  • Masto
    2.5k
    Što mi je isto zanimljivo, nisam nigdje vidio prostorije u sklopu stadiona koje su najavljene, mislim da ce morat kutove s nečim ispunit, sa stablima možda
    Znai ai izbacit dobre prijedloge s modifikacijama pa to i ne izgleda tako loše samo je pitanje izvedivost i budžet i čega ce se oni pridržavati
  • miro
    10.1k
    Arena je estetski space shuttle za ovo
  • emilperska
    18.8k

Ja cu osobno vrlo vjv doc na tribinu, ali pisao sam vec 2 posta gdje predviđam u kojem smjeru ce to ic.

Boban se nece slomit pod pritiskom mene, tebe i Nitkobitnog npr i ostalih. Nece ga slomit ni Vice Karin brutalnim člancima.

Moze ga slomit ili politika ili grupa, ako imaju interes..
    Sad imamo i na čisto da on živu silu ne jebe..

Jucer su mu Čitluku zviždali oko stadiona koliko sam dobio info, pa ga nije previše tangiralo jel..
  • Frizura Robija M
    1.1k
    zar su ljudi stvarno mislili da je ovo betonski krov?

Vjerojatno je ista ili slična konstrukcija kao kod kranjče i onda obloženo + zapad i istok se naslanjaju na sjever i jug nekakvim spojevima na kutevima.

Slažem se da su napravili očajnu prezentaciju koja je zbog nedostatka informacija dovela do mnogih krivih interpretacija, možda čak i zabluda. Komunikaciju vidim kao najveći problem jer su previše prostora ostavili ljudima da donose zaključke od komforu, funkcionalnosti i nedostatku željenih sadržaja.

U svakom slučaju ovo je više skica, koncept i kao takav bez dorada i preinaka neće biti finalan proizvod. U autoindustriji je to često, izbace neki koncept za novu liniju pa za par godina to rijetko kad ima veze s vezom, ali ideja je vidljiva samo prilagođena. Puno će tu još truda biti uloženo da se nakon vizualnog maksimalno zadovolji i navijački aspekt.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet