• BBBaranja
    5.1k
    Mene iskreno repka baš ne loži previše i bio sam samo na 2 tekme u Zg,u Os odem pogledat kad dođu.
    Ali sama "prodaja" karata prek HNS-a koliko čujem je užasna. Nije mi jasno zašto određeni kontigent karata ne ide u slobodnu prodaju na blagajne kluba gdje se igra tekma, i onda dođe do toga da repka igra u Osijeku i dođe max.500 ljudi iz Slavonije i Baranje što mi nema smisla nikako..
  • KtcGoat
    7.8k
    Hocu reci, ne treba generalizirati, ima nas svakakvih.
    Kad nesto volim, onda VOLIM i ne moze mi nikakav ni Hns ni Dalic ni ne znam ni ja tko, to oduzeti ni "ogaditi".
    Marley

Potpis
  • Droljo
    32.1k
    Nije mi jasno zašto određeni kontigent karata ne ide u slobodnu prodaju na blagajne kluba gdje se igra tekma, i onda dođe do toga da repka igra u Osijeku i dođe max.500 ljudi iz Slavonije i Baranje što mi nema smisla nikako..BBBaranja

Tak je. Žestoko su se i Riječani bunili kad na rujevici igra repka. Nitko živ iz rijeke nemre do karte. Užas. Nek si naprave nacionalni stadion u Australiji i sve tekme tam nek igraju jer ionako nemreš do karte sve da mi i u Kutini igraju...
    Ok, ja mogu al to je pederski i radije bi da nije tako.
  • BBBaranja
    5.1k

Nek navijačke skupine dobiju svoj dio kolača, oni koji prate repku također neka imaju prednost pri kupovini..ali par tisuća daj na blagajnu u grad gdje se igra tekma pa tko prvi njegova djevojka..
  • KtcGoat
    7.8k
    a stave nesto na benzinske, al sumnjam da je to veliki broj
    Slazem se s tim da bi trebalo na blagajne stadiona
  • BBBaranja
    5.1k

I to sto stave razgrabe ovi sto rade na bengi za sebe i svoje bliznje..
  • Droljo
    32.1k
    ali par tisuća daj na blagajnu u grad gdje se igra tekma pa tko prvi njegova djevojka..BBBaranja

Pa to i velim. Svejedno gdje igraju kad isti ljudi mogu do karte. Bez potrebe repka putuje po Hrvatskoj.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Onda nacionalni stadion ima smisla.
  • Masto
    2.5k
    ako može neki rasklopni da ga se može vozit po hrvatskoj, mpt team bi mozda mogo pomoć
  • ZrnTSCHeZ
    2.3k
    Klupske navijačke skupine su dobile direktnom pogodbom karte za Crnu Goru. Uz ranija sranja u Parizu rezultat je zabrana u Češku i prazna Rujevica.

:clap:
  • jedan u nizu
    19.6k
    Cijena ima najmanju ulogu u svemu tome.
    Dostupnost ulaznica ima neku, ali rekao bih manju ulogu.

Najveci razlog je to sto je to postala teska seljacija.
    Vecina ljudi na stadionu su seljacine (ne seljaci, nego seljacine - postoji razlika za dusebriznike).

Seljacija jer se dode na utakmice da se pokaze hrvatstvo i domoljublje, a pojma nemaju tko igra osim Modrica i ne znaju sto je zalede.
    Seljacija jer se vecina tih ljudi dode ili naslikavati za instagram, ili samom sebi i drugima dokazati da su veliki hrvati (veci od drugih - najbitnije) jer su iz dojcland potegnuli u ovaaaj hrvatska kako i gledali modriča i izbornika koji je die besten jer je bio u ovaaaaj međugorje prosli tjedan.
    Seljacija jer je to postalo ''in'' mjesto, za sve koji o nogometu ne znaju nista, ali se lijepo slikati i na drsutvenu mrezu staviti pjesmu ''igraj moja hrvatska''.

I da, vezano je uz dostpunost ulaznica jer sve te ''seljacine'' vole doci negdje gdje su preko veze dobili kartu, a da su sami morali kupiti sigurno ih nebi bilo. A na utakmici se ponasaju kao da imaju bogomdano pravo da tamo budu i da su svi ostali samo kmetovi.

I sto je stadion rasprodaniji, sto je teze doci do ulaznica, to te bogomdane domoljublje vise napaljuje kada im rođo sredi ulaznice za tekmu, pa su jos vazniji.
  • miro
    9.9k
    Podcjenjuješ komociju današnjeg navijača Hrvatske. Garantiram ti, da trebaju stat u red za kartu, pa čak i onaj virtualni, da ih 80% ne bi ni pokušalo
  • jedan u nizu
    19.6k
    Podcjenjuješ komociju današnjeg navijača Hrvatske. Garantiram ti, da trebaju stat u red za kartu, pa čak i onaj virtualni, da ih 80% ne bi ni pokušalomiro

Pa to i kazem.

Vise im je sexy kada kartu dobiju, i to ''preko veze'', nego da ju trebaju kupiti.
    A posto su dogadaji rasprodani i ne moze se doci do karte, onda se i pojave tamo.

Da je ista situacija, da dobiju karte od rođe, ali da ima jos 10k karata dostupnih prije same tekme, dobar dio njih nebi dosao jer to nije in.
    In je biti na rasprodanom dogadaju, sa kartama preko veze, ioako nemas nikakve poveznice sa tim dogadajem.
  • miro
    9.9k
    ma ja sam htio reći da bi već i samim puštanjem ulaznica u slobodnu prodaju riješili većinu takvih "navijača" i da bi atmosfera bila odmah 5 puta bolja
  • mlinchica
    7.4k
    vole doci negdje gdje su preko veze dobili kartujedan u nizu

Ovo je velika istina ali ne samo za stadione već općenito, za bilo kakve evente, koncerte pa onda naravno i za sportske događaje.
    Žicaju se ulaznice jer je to dio “prestiža”, možeš reći da si poznat, priznat negdje jer eto baš si ti dobio tu ulaznicu, a ako možeš dobit i koju više, di ćeš bolje, pa povedeš “bitne” ljude da i njima pokažeš koliko si važan.

Ne ulazim u ove tvoje kvalifikacije kakvi su to ljudi ali ih ima jako puno, imaju para da si sami priušte ulaznice i nije im bitno o čemu se radi, već da su na neki način posebni jer su pozvani.
    Onda dodaš ovo vrijeme dm i dobiješ savršen spoj - oni budu viđeni, a organizator dobije dodatnu reklamicu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.