• Plava balada
    350
    Veći problem od cijena ulaznica mi je doći do ulaznice...
  • Milki1
    76
    sad zamislimo koliko ima uhljeba u tom hns-u koji primaju placu a nist ne delaju evo sami primjer je ona tim menadzerica Iva Olivari koji je to kurac od posla izmisljeno radno mjesto uvalio je brat Olivari u repreznataciju inace tko zna sto bi doticna radila. Nasi ostvaruju uspjehe punu kasu a uhljebi lijepu lovicu u dzep gdje ulaganje u infrastrukturu, terene, promocija mladih kod nasih klubova…
  • Marley
    5.9k
    imaš Ligu nacija, nekoliko prijateljskih, pripremni turnir u Saudijskoj Arabiji protiv Kuvajta i Omana, kog boli krc za toBlueZone

Pa mene recimo. Svakoj utakmici reprezentacije se veselim danima unaprijed ma koliko je god rezultatski nebitna ili smijesan protivnik.

Isto kako se i nenormalno uzbudjeno pripremam za najnebitniju Dinamovu utakmicu usred ljeta u Sloveniji i palim komp i aplikaciju dva sata prije "za svaki slucaj".

Hocu reci, ne treba generalizirati, ima nas svakakvih.
    Kad nesto volim, onda VOLIM i ne moze mi nikakav ni Hns ni Dalic ni ne znam ni ja tko, to oduzeti ni "ogaditi".
  • javolimtebejako
    6.3k
    kao netko ko nema pojma ni ko joj je brat ni ko ju je uvalio, niti koje su tocno njene zadace, imam osjecaj da je ona tamo dosta bitna figura nogometasima, barem sto se tice nekakve psihologije, podrske i atmosfere. mozda sam podsvjesno popusio nekakav PR od HNS-a al ne vidim zasto je ona neki problem, neka nje tamo ako im znaci toliko. ne treba bit toliko cinican.
  • Milki1
    76
    ne vidim razlog zasto bi ona imala npr. par tisuca eura mjescno placu za svoj posao gdje se pojava 3-4 puta godisnje cijeli njen poso je rec taj i taj igrac slavi rodjedan i taj i taj igrac voli jest to i to a za to je vjerovatno masno placena i to mene smeta ide mi na k tocnije.
  • duksy
    791
    Ja sam krenuo baš aktivno ići na tekme repke 2004 u Portugalu.
    Nakon toga više, manje sam išao na domaće tekme i prvenstva, Njemačka, Austrija, pa sve sad kad sam bio u Kanadi i Americi.
    Evo već u subotu letim za Španjolsku.
    Nemam nikoga u HNS-u i imam pravo prvokupa koji misim da sam i zaslužio.
    Odem gledati Gibraltar u Varaždin, ali odem i u Faro na gostovanje.
    Ne gledam da li je prijateljska, već mi je gušt pogledati naše i podružiti se s ekipom koju sam upoznao kroz sve ove godine po utakmcama, isto kao i kad pratim dinamo.
    Mi s prvokupom nismo toliki teret s našim ulaznicama jer tu ode nekih 1000-1500 za Split sad recimo.
    Veći je problem to da sponzori i ko zna sve još dobiju barem 5 puta toliko.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Išlo se svjesno na micanje "ultrasa" s tribina nakon svih tih "ekscesa", nije to slučajnost. HNS je ciljano išao u poziciju u kojoj je sada, gdje će se uvijek sve rasprodati, ultrasa nešto ili nimalo, njima dobro. Osim tog svjesnog akta da ih se makne s "Uvijek vjerni" brijom, stvari koje su oni radili u hrvatskom nogometu u zadnjih 15 - 20 godina su ogadili i HNS i reprezentaciju dobrom dijelu zemlje. Nema to veze ni s kartama, ni s cijenama, jednostavno su htjeli maknuti te koji su im ugrožavali poziciju.

Sad im je jebeno, parica kapa, rade apsolutno ništa, repkica isporučuje i sve je dobro, šta njih zaboli jel ima navijanja ili nema hahah
    Paggini

Od 1998. do 2018. sam bio na svakomprvenstvu na kojem je Hrvatska igrala (iznimka Brazil i Japan), dosta gostovanja i domaćih utakmica. Od 2018. nisam bio niti na jednoj utakmici. Jednostavno me to više ne privlači, izgubio se neki naboj, sve je to postalo nekakvo pozerstvo bez prave atmosfere. Rekao bih da je problem u meni da ne vidim da je svuda oko mene među ekipom koju znam i koji su prije hodali po utakmicama ista situacija. A među mlađima pogotovo. Oni koji i prate nogomet i idu na utakmice uglavnom uopće ne doživljavaju te utakmice reprezentacije, prati se samo Dinamo. Još bi možda i otišli na neko atraktivno gostovanje, ali kak je netko napisao, više radi toga da im guzica vidi puta, a ne radi utakmice.
    Naravno da je najveća odgovornost na savezu i da su ovo najviše i htjeli. Daj na utakmice najviše dijasporu, instagramere i ekipu okupljenih oko njihove udruge. Ona "Uvijek vjerni" je čak uspjela otići u bankrot radi nagomilanih dugova, baš me zanima jeli to itko istraživao kak je udruga pod paskom saveza uspjela tolike dugove natući, da bi nakon toga osnovali novu.
  • Facke
    9k

Iva Olivari je dost bitna nasim igracima.
    Bitne da se ti sad nasel po nje srati. Zena je prek 30 let v HNSu. Organizera Hotele , putovanja i jos pun kusur drugih stvari. Zobral si si krivu osobu po tere bus sral.
  • Mr Anderson
    22.4k
    ne vidim razlog zasto bi ona imala npr. par tisuca eura mjescno placu za svoj posao gdje se pojava 3-4 puta godisnje cijeli njen poso je rec taj i taj igrac slavi rodjedan i taj i taj igrac voli jest to i to a za to je vjerovatno masno placena i to mene smeta ide mi na k tocnije.Milki1

Očito nemaš pojma koliko posla jedan team manager ima u reprezentaciji ili klubu, nebitno. Ne pada mi na pamet nikog braniti niti glumiti fiškala, u HNS-u je puno uhljeba koji su preplaćeni za svoj posao, ali Iva Olivari sigurno nije jedan od njih. Promašio si poantu.
  • C@ptain Koons
    538
    brat OlivariMilki1

Samo da vas ispravim kolege, nije brat nego bivši suprug :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.