• Paggini
    99k
    A jebiga stari, repka je za sve!Droljo

Sve to što one rade, kao i većina stvari koje žene rade je performativno. Sve je to performans, misliš da je njima zapravo toliko stalo do rezultata ili suca?

Da im je stalo, znale bi ti nabrojat ko igra na terenu, a garantiram ti životom da nijedna od njih ne zna. Ali kad dođu na utakmicu, kao nabriju se jer se to radi na utakmicama, isplaniran outfit naravno, pa jebu mater sucu jer se to radi na utakmicama, pa viču šta si to promašio jer se to radi na utakmicama, ne jer im je zapravo stalo. Kad performans završi, odu sa stadiona, objave svoj post na IG/Tiktoku i ne razmišljaju ni sekunde o utakmici ili reprezentaciji više.

Dovoljno sam se nagledao utakmica sa ženama, što Dinama, što repke, što rendom utakmica da poželim nikad više ne gledati išta s njima. Ne gase se 90 minuta.

Sve pet, neka se vesele, ne želim im uzeti veselje na koje itekako imaju pravo kao i ja, ali da su mi iritantne, itekako jebeno jesu. Ne kažem da su to sve žene, nikako, ali da je većina njih takva, bome je, iz moga iskustva pogotovo.
  • Droljo
    32.1k

Kad moja stara a i baka prije izludi uz rukać ili vaterpolo to nije normal stari. A ne zanima ih sport uopće. Tu nije ništ preformativ, a da ima i toga, ima.

Edit: skoro zaboravih, ti si ženomrzac :snicker:
  • KtcGoat
    7.8k
    ili te krenu pilat sa tim kako koji igrac izgleda, kakva mu je zena itd itd
  • NKDZ86
    9.8k
    a tek pitanje: jel to liga prvaka? a igra hrvatska.
    ili jel modrić još igra u dinamu ? :rofl:
  • mlinchica
    7.4k
    Sve to što one rade, kao i većina stvari koje žene rade je performativno.Paggini

Kao tvoje objave, tak nekaj?

Možda su te neke žene samo nekaj povrijedile pa si malo frustriran.
    Opusti se i uživaj.
    :flower:
  • Marley
    5.9k
    skoro zaboravih, ti si ženomrzacDroljo

Skroz jbt, sokerana sam! A cinio se tako simpa vecinu vremena...

@mlinchica jel citas ti ovo ha, sta kazes :rofl: ?

Btw. ja ne znam gdje vi pronalazite to, te zene koje urlaju i ne gase se. I na Dinamovim utakmicama? Skroz ozbiljno pitam? Jer stvarno je puno zenskih osoba svih dobi, na stadionu, ali vecinom budu tiho. Povremeno prokomentiraju i to je to. Nisam nikad vidjela ovo sto vi pricate.
  • KtcGoat
    7.8k
    gdje vi pronalaziteMarley

te zene koje urlaju i ne gase se.Marley

Doma
  • Pacho
    20.9k
    Vidi ove talibane koji bi zenama zabranjivali ulazak na stadione...

Pachito se zalaze za sto vise señorita koje se moze ocarati objasnjavanjem koncepta offside zamke.

images?q=tbn:ANd9GcTnAJLV4bp1sCOygUvI7-D5dzlqVYXvcHTZM-W1XCTDpQ&s=10
  • Droljo
    32.1k

I više ovih mladih đontra uz njih...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.