Hnlovac
NitkoBitan
Na primjer Rapid Beč ima puno bolju posjetu, između 15-18 tisuća pa zašto o tome ne pričamo. Jedina istina je da ljudi u Zagrebu ne vole nogomet, a samim tim je upitno vole li i Dinamo kad se na stadionu uvijek pojavi 7000 istih. — Keyser Soze
Keyser Soze
Sibirski plavac
primjer Rapid Beč ima puno bolju posjetu, — Keyser Soze
Ali zaboravljamo da Budimpešta ima nekoliko klubova, i sve to kad zbroji dođe da grad kao grad ipak znatno više gleda nogomet nego mi — Hnlovac
jedini koji tu vidim kao sramotu je Olimpija — Hnlovac
Hnlovac
Sibirski plavac
Zato bih prvenstveno krivio našu zg publiku — Hnlovac
Tom Hanks
najsportskijeg grada na svitu", van Hajduka mislim da svi splitski sportski klubovi zajedno kad im zbrojiš prosjek gledanosti nemaju niti 5k ljudi. Nije ni kod nas bajno, ali barem se ne busamo u prsa da smo neki k ("najsportskiji i najluđi grad") kad nismo. — Sibirski plavac
Filip85
Olimpija mi je fakat čudna situacija. Sportska nacija, puno više se i bave sportom nego mi, moderan stadion, a posjet baš mala, — Sibirski plavac
Ako se ne varam oni se tu referiraju na broj olimpijaca koji je dao Split, a ne na posjetu ostalih splitskih kolektiva.najsportskiji grad — Sibirski plavac
Fan
Klub se ne vodi demokracijom, demokratski se bira njegovo vodstvo. — vjeko1701
Uostalom, pitaj Holywood kolko su uspješni odkad su počeli pratiti mišljenje glasnih i ljutih jadnika po socijalnim mrežama. — vjeko1701
Ovo nikad nisam rekao, obrazložio sam više puta što sam mislio. Nitko nije budala da misli da navijači mogu smijeniti trenera.pobrkao si dvije potpuno različite stvari... navijači su nebitni samo zato što ne odlučuju izravno o treneru!? — Eduardo
Za ovo smo odgovorni mi, navijači, jer bi onda bilo očito da smo pogriješili s izborom Bobana. Sigurno ćeš reći: izvoli, nađi nekog drugog da se kandidira onda i da bolje vodi Dinamo. Legitiman odgovor i tu je stvar jasno: ako Boban bude loš izbor na kraju (da odmah kažem, još imam povjerenja u Bobana da može preokrenut stvari jer je pametan lik) i ako nema boljeg, ha jbg, onda postajemo prosječan klub sa jasnim pokazateljem da idemo prema dolje. I to je to.Hipotetski, ako Boban posluša navijače i smijeni Kovačevića, a novi trener napravi još veći problem, tko će onda biti odgovoran? Hoćemo li tada opet tražiti da navijači odluče tko će biti sljedeći trener? I ako ni taj izbor ne bude dobar, tko će preuzeti odgovornost? Boban, zato što je donio odluku koju su mu drugu nametnuli? Ti, ja i ostali navijači, zato što smo to tražili? — Eduardo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.