• Hnlovac
    7.9k
    jedini koji tu vidim kao sramotu je Olimpija

Ali zaboravljamo da Budimpešta ima nekoliko klubova, i sve to kad zbroji dođe da grad kao grad ipak više gleda nogomet nego mi

Sofija isto, vise klubova, opet dođe grad na prosjek ono 17 000

Beč isto, 2 kluba, kao i Sarajevo. Kad se zbroji posjeta Želje i Sarajeva isto ima više od Zagreba
  • NitkoBitan
    38.9k
    Na primjer Rapid Beč ima puno bolju posjetu, između 15-18 tisuća pa zašto o tome ne pričamo. Jedina istina je da ljudi u Zagrebu ne vole nogomet, a samim tim je upitno vole li i Dinamo kad se na stadionu uvijek pojavi 7000 istih.Keyser Soze

Bec je 3 puta veci grad od Zagreba.
  • Keyser Soze
    20.9k
    I Zagreb je pet puta veći grad od Splita, govorim o tome da Zagrepčani manje vole nogomet. Hnlovac je to dobro opisao gore
  • Sibirski plavac
    10.1k
    primjer Rapid Beč ima puno bolju posjetu,Keyser Soze

Ali Austrija Beč nema. A nije im stadion ne znam kako velik.

Ali zaboravljamo da Budimpešta ima nekoliko klubova, i sve to kad zbroji dođe da grad kao grad ipak znatno više gleda nogomet nego miHnlovac

Ali Fradi je uvjerljivo broj 1 klub u Mađarskoj. Time još veća sramota ako mu nekoliko manjih klubova može ukrast toliko gledatelja da nemogu stadion od 23k imati barem 18k svaku tekmu.

jedini koji tu vidim kao sramotu je OlimpijaHnlovac

Slovan Bratislavu bih dodao ovome. Top stadion, preko 20k, a posjeta im u rangu naše na ovakvom Maksimiru. I još ligu prvaka igraju.

Olimpija mi je fakat čudna situacija. Sportska nacija, puno više se i bave sportom nego mi, moderan stadion, a posjet baš mala, čak ni na Europi se nekad znalo ne napunit. Ne kužim kaj tu može biti razlog takvim brojkama.
  • Hnlovac
    7.9k
    Slovaci i Slovenci jesu sportske, ali nisu nogometne nacije. Kod Slovaka je hokej i popularniji

Ali Olimpija je isto specifična, slažem se. Oni doslovno imaju po 900 ljudi protiv donjeg doma. Očito Ljubljančani naprosto nisu zagrijani za Olimpiju, ili su barem zagrijaniji za onu košarkašku

Ovo za Fradije, kužim da su uspješni i veliki na razini države, ali naprosto ako je neki kvart za Ujpest, on je za Ujpest, kao i Honved. Zato se ovdje više fokusiram na relaciju Zagreb-drugi gradovi nego Dinamo-drugi klubovi

Konkretno za Budimpeštu - Fradiji 14 000 prosjek, Ujpest 5300, Honved 3800, MTK 2000. Ok, ima tu svega, i lokalnih derbija, ali opet grad dođe na respektabilnu brojku, a Mađari su ipak manji nogometni fanatici od nas (bez obzira na bogatu nogometnu povijest)

Zato bih prvenstveno krivio našu zg publiku, a ne klub
  • Sibirski plavac
    10.1k
    Zato bih prvenstveno krivio našu zg publikuHnlovac

I treba. Posjeta bi na, svakako morala biti bolja.

Međutim meni je veći problem kad neki krenu govorit o našoj posjeti i onda ubace on famoznu frazu "razmažena zg publika, nigdje takvih razmaženih i nezainteresiranih za sport nema, ne samo u Hrvatskoj nego i Europi". Nismo mi po ničemu razmaženiji ili nezainteresirani u odnosu na druge. Evo dao sam primjer Splita, "najsportskijeg grada na svitu", van Hajduka mislim da svi splitski sportski klubovi zajedno kad im zbrojiš prosjek gledanosti nemaju niti 5k ljudi. Nije ni kod nas bajno, ali barem se ne busamo u prsa da smo neki k ("najsportskiji i najluđi grad") kad nismo.
  • Sajla
    24.2k
    Vidim da sve više moderatora poziva na to da se neke promjene u klubu moraju dogoditiFan

Moderatori su samo forumaši kao i svi drugi.
  • Tom Hanks
    5.7k
    najsportskijeg grada na svitu", van Hajduka mislim da svi splitski sportski klubovi zajedno kad im zbrojiš prosjek gledanosti nemaju niti 5k ljudi. Nije ni kod nas bajno, ali barem se ne busamo u prsa da smo neki k ("najsportskiji i najluđi grad") kad nismo.Sibirski plavac

Ja to nikada nisam niti dozivljavao u kontekstu da splićani hrle na ostale sportove nego samo hajduk kako i je.Jebe im se za kk split i ostale,jedino bitno tamo je hajduk i na to idu izuzetno dobro s obzirom na sve
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.