• crophantom
    7.4k
    al ako želimo na masovniji dolazak na novom Maksu, a valjda želimo, onda se treba prihvatiti da budu svakakvi ljudi došli i rasporedili se po tribinama. Siguran sam da bu i na istoku novog Maksa fuckanja, ne budu ti novi dobili papir s uputama ni prijemni polagali :grin:
  • ElDorado
    14.4k
    Kakve sve ekipe ima oko mene na tribini mozak bi mi izgorio nakon 10 min da ih slušam. Od Belje koji zabija ali je drvo do kaj bu nam crnci oni samo trčat znaju. Treba se pomiriti s tim da je to uvijek tako bilo. Pa ne gledaju nogomet bas doktori znanosti. A glupanu nemres objasniti da je glup jer je preglup da to shvati. A svi sve znaju i svi su jebeno pametni.
  • mlinchica
    7.3k
    uvijek će bit kukolja :joke:
    Ali ako je u manjini, brzo iščezne.
    Nađe se i na sjeveru netko tko fotka ekipu pa ga brzo nauče da se to ne radi.
    A zvižduci sa zapada uvijek kreću s istih sektora.
  • Frizura Robija M
    955
    Meni najtužnija činjenica koja je isplivala u zadnjih par mjeseci je ta da se razbio mit da nam je navijačka baza drugačija po ponašanju od one s juga. Sve je to, da prostite, isti drek, isti manjak (samo)poštovanja i jednaka histerija. Volim pratiti sve što se događa oko kluba, ali ne mogu opisati koliko mi je drago što sam imao minimalni doticaj s online svijetom ovaj vikend.

I nisam neki Kovin fan, al kad gledam razinu mentalnih raspada dobijem poriv još više stat iza čovjeka i dat mu podršku. Čisto zbog nepravednog neukusnog pretjerivanja.

Prošle godine smo u 6. kolu igrali za onu stvar i spušili od Gorice.
    Ove godine smo u 6. kolu igrali za neku stvar i dobili Goricu.
    Loš dan u uredu, al za razliku od prošle sezone odradio si posao. Nekad se to veličalo sa "dinamo i kad ne igra dobro pobjeđuje". Sada? Sve polit benzinom i zapalit.
    U zadnjih 7 sezona smo samo jednom imali više od 13 bodova nakon 6 kola. Možda ćemo i ovaj put kad odigramo zaostalu utakmicu.
    Svake sezone se provlači ista priča. Svake sezone gledamo reprize i svejedno se opet čudimo, povampirimo, tražimo glave iako znamo ishode.

Više umjerenosti i podrške ne bi škodilo.
  • Crusades
    25.9k
    Da se nadovežem, Kova u HNL-u nije izgubio utakmicu skoro 10 mjeseci, u tom periodu je izgubio 2 utakmice (Genk i Viking), ali navedeno se pokušava omalovažit "lošom konkurencijom" koja je već valjda 15 godina manje više ista u par deka.

Svi smo svjesni da se u Europi moglo puno bolje u određenim utakmicama i da se ove sezone traži iskorak prvenstveno u prezentacijama, a onda i u rezultatu. I ja mu prvi ne bi produžio ugovor bez toga sljedeće ljeto.

Čitajući komentare uglavnom jedno te istih ljudi čovjek bi stekao dojam da smo treći u prvenstvu i da nam je magarad odmaglila na +8 u prvenstvu. A nekad se sapunjalo mačore na nizove nepobjedivosti u tom istom HNL-u. Ponavljam, sa konkurencijom približno iste snage.

A danas Boban sa ovakvim rezultatima uništava Dinamo po nekima.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Meni je cudno da neko misli da ima razlike medu nogometnim fanovima. Svi si tepaju da su posebni, a ako su svi posebni onda valjda nije nitko?
  • Chempers
    1.5k
    Ne znam čita li itko ponekad forume drugih nogometnih klubova, poglavito engleskih, al na puno tih foruma vlada slobodno izražavanje da to tako nazovem, tamo citas nešto što možeš čuti na tribini ili u bircu u bilo koje vrijeme. Po meni to je pretjerano jer sve skupa bude neuredno i divlje, al isto tako to je nogomet, ako netko ne može tolerirati i poneku glupost onda nek ni ne ide na utakmicu ni na forum.

Tu pak imamo situaciju da se svaka riječ prema igračima važe, a šačica debila konstantno može vrijeđati i one koji uopće ne koriste pretjerano grub rječnik prema igračima, treneru itd. nego se samo usude kritizirati nešto. Not cool :grin:
  • Varela23
    65
    poslije svake utakmice koju ne dobijemo u hendikepu je "frfljavac", "bosančeros", "neznalica", "bobanov potrčko" itd. itd. itd.

ako to sve nisi primijetio, onda ne pratiš baš
  • Dzoni
    8.1k
    Fala bogu da je tako kako je. Ne čitaju mi se komentari jadnika bez života koji ne znaju ništa ni o nogometu niti znaju išta osim tipkati po forumima, komentarima..
  • marcio amoroso
    54k
    a šačica debilaChempers

Dobio si 14 dana engleskog foruma. Čestitam!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet