Fan
Mali Zeus
↪Mali Zeus S obzirom da su mu ciklusi repka bili jedini pravi odmor, sad to gubi. Ne očekujemo valjda od njega da će odigrat protiv Lokosa, pa ić u Češku, Španjolsku, valjda nešto i igrat, pa još 2 doma nešto igrat, znači 4 utakmice u tjedan i pol, pa odma nakon 2 dana odmora odigrat protiv Hajduka na školjci u prvoj? — Fan
Fan
isto tako i prošle godine je igrao i domaće i europske i nije bilo nikakve drame. — Mali Zeus
Mali Zeus
Možda nije bilo drame, ali mnogo ljudi zagovara da mu treba puno više odmora. Čak i utakmice jednom tjedno, svaki tjedan u sezoni, je po meni previše, da ne govorim o Europi. Čovjek griješi u zadnje vrijeme više nego "normalno" (jer smo naviknuti na njegovu jako visoku razinu), a ja mislim da je to upravo zbog manjka odmora. I kad u sve to staviš još repku, čak da niti minutu ne odigra, nije s ekipom, ne trenira s njom, a sigurno gubi fokus i taj isti odmor. — Fan
DrRatoljub
Archangel
fakin
Efes Pilsen
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.