• don
    21.6k
    čestitam ikono, totalno zasluženo :heart:
  • Goncalo Santos
    4.5k
    Kapetane, svaka cast, zasluzio si.

Ne mogu ni zamisliti kakav je osjecaj biti pozvan nakon toliko godina besramnog ignoriranje. Kruna bogate karijere.

Pokazi svima da pripadas najboljima. :strong:
  • GOAT
    9.3k
    Čestitke direktore
    tenor.gif
  • fakin
    6.1k
    Bilicu ipak nije prestar kao nekima. Tragicno je da je pozvan sad, a lani nije bio kad je bio u boljoj formi.
    To dovoljno govori tko nam je bio izbornik.
    Sretno Miske
  • Mali Zeus
    22k
    Pod stare dane bumo rekli čovjek konačno dobio poziv... :heart:
  • Jos-Optimus
    13.2k
    Bravo majstore, čekao i dočekao
  • Dzgšb
    2.2k
    Svaka čast Nane , nakon što ga je linolada godinama zanemarivao ,sada samo mu Bože zdravlja i bit će mu dug staž u repki..
  • Mali Zeus
    22k
    "Zvao sam Mišića prije par dana, ali imao sam ga u planu od prvog dana. Nisam mu htio reći prerano. On je igrač koji pokriva tu poziciju koja nam treba. Isto to igra i Luka Modrić, ali na drugi način. Mišić drži balans, drži obranu, dozvoljava da se drugi ubacuju iz drugog plana."

"Kapetan je Dinama, igra na visokoj razini, pun iskustva, ima gard, ima kvalitetu. U najboljim je godinama. Sve ono što ja tražim. Ako hoćemo igrati s jednom "šesticom", on je taj profil. On njega očekujem jako puno. On dolazi jer mi treba, ne da bude naš spasitelj."
  • Mladi Starac
    476
    ajmo Miške!!!!
  • Bernard
    1.4k
    Kolko nepravde je ovaj čovjek doživio i napokon je dobio taj poziv,baš sam sretan radi njega,hvala ti Slavene!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet