• Mali Zeus
    22.1k
    izgubit ćemo ga i za x utakmica nakon svakog reprezentativnog ciklusa, a da ne spominjem izostanak s treninga i potreban odmor...Fan

Nije mi jasno baš, zašto bi ga izgubili na x utakmica nakon svakog ciklusa?
  • Fan
    2.7k
    S obzirom da su mu ciklusi repka bili jedini pravi odmor, sad to gubi. Ne očekujemo valjda od njega da će odigrat protiv Lokosa, pa ić u Češku, Španjolsku, valjda nešto i igrat, pa još 2 doma nešto igrat, znači 4 utakmice u tjedan i pol, pa odma nakon 2 dana odmora odigrat protiv Hajduka na školjci u prvoj?
    Mislim vjerojatno i hoće, ali zašto se onda čudimo kad ima barem jednu kritičnu pogrešku po utakmici?
    Mislim da je potrebno puno više utakmica kao protiv Gorice neki dan pa se nadam da će Rus brzo pohvatat sve konce i da će Miške konačno dobit zasluženi odmor.
  • Archangel
    306
    Miške će dobiti mislim max 1 utakmicu u prvih 11 i nešto vremena će ući kao zamjena u barem još jednoj. Iskreno ne očekujem da će se nešto posebno umoriti a treninzi dok traju utakmice praktički neće biti osim za regeneraciju
  • Mali Zeus
    22.1k
    ↪Mali Zeus S obzirom da su mu ciklusi repka bili jedini pravi odmor, sad to gubi. Ne očekujemo valjda od njega da će odigrat protiv Lokosa, pa ić u Češku, Španjolsku, valjda nešto i igrat, pa još 2 doma nešto igrat, znači 4 utakmice u tjedan i pol, pa odma nakon 2 dana odmora odigrat protiv Hajduka na školjci u prvoj?Fan

Neće sigurno igrati sve 4 i svih 90 minuta, a između Lokse i Češke je sedam dana razlike, isto tako i prošle godine je igrao i domaće i europske i nije bilo nikakve drame.
  • Fan
    2.7k
    isto tako i prošle godine je igrao i domaće i europske i nije bilo nikakve drame.Mali Zeus

Možda nije bilo drame, ali mnogo ljudi zagovara da mu treba puno više odmora. Čak i utakmice jednom tjedno, svaki tjedan u sezoni, je po meni previše, da ne govorim o Europi. Čovjek griješi u zadnje vrijeme više nego "normalno" (jer smo naviknuti na njegovu jako visoku razinu), a ja mislim da je to upravo zbog manjka odmora. I kad u sve to staviš još repku, čak da niti minutu ne odigra, nije s ekipom, ne trenira s njom, a sigurno gubi fokus i taj isti odmor.
  • Mali Zeus
    22.1k
    Možda nije bilo drame, ali mnogo ljudi zagovara da mu treba puno više odmora. Čak i utakmice jednom tjedno, svaki tjedan u sezoni, je po meni previše, da ne govorim o Europi. Čovjek griješi u zadnje vrijeme više nego "normalno" (jer smo naviknuti na njegovu jako visoku razinu), a ja mislim da je to upravo zbog manjka odmora. I kad u sve to staviš još repku, čak da niti minutu ne odigra, nije s ekipom, ne trenira s njom, a sigurno gubi fokus i taj isti odmor.Fan

Ak ne bude s ekipom ne znači da će u tih 10 dana zaboraviti kak je trenirati i biti s ekipom..
  • DrRatoljub
    1.5k
    Pohvale Mišiću na pozivu, mislim da ce uz kvalitetne suigrače još više do izražaja doći sve njegove kvalitete.

Da, slažem se. Toga je znalo biti i prijašnjih sezona, ali se ove sezone dogodilo već dvaput u Europi. Kažem, nadam se da ce biti samo bolji uz naše druge igrače.
  • Archangel
    306
    Ja se nadam samo da neće imati onu svoju jednu žutu minutu po utakmici kada doda suparnicima u opasnoj zoni ili loše izbije, i još više da nećemo primiti gol iz toga.. ako se to dogodi bit će cijela hajka da se ga se više ne zove od svih ne Dinamovaca.
  • fakin
    6.1k
    morate znati da od 4 utakmice koje igramo sad 3 su protiv vrhunskih momčadi i najboljih svjetskih igrača. 2 utakmice protiv svjetskih prvaka španjolaca i 1 protiv engleske. teško će se mišić moći tu nametnuti. to nam je kao da igramo ligu prvaka protiv reala, barcelone i arsenala.
  • Efes Pilsen
    16.9k
    Misic je igrao puno utakmica s novom udarnom snagom ekipe - Sucicem i Baturinom. Nema tu puno nepoznanica, Spanjolcima se ne mozemo nametnut ni sa Modricem, o cemu pricamo?
  • Archangel
    306
    I bit će zanimljivo vidjeti kako će on reagirati protiv takvih suparnika. Mislim da će nas sve iznenaditi (pozitivno :D)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet