• vjeko1701
    29.2k
    Leverkusen je pred vratima…Big Daddy

26.11.? Mora da sam prespavao dva i pol mjeseca.
  • Omake
    21.1k
    Disasterclass drugo poluvrijeme. Nejasno mi je da su prekidi toliko loši. Ne znam ekipu koja sporije izvodi aute.
  • Pacho
    20.6k

Bez brige - proglasit ce opet javno da smo izasli iz krize tijekom zimske stanke i da mu je zao sto je vecina europskih utakmica dosla bas na jesen. Valjda neocekivano, jel.
  • Crni86
    24.1k
    Imamo full kadar.

Utakmicu smo zavrsili sa stoperom na zadnjem veznom, lijevim krilom na desnom krilu i osmicom na lijevim krilu.

Veznjaka imamo na bacanje, imamo 3 lijeva i 4 desna krila. Jel on prca bobana ili kaj je ovo?
  • Jaro
    12.6k
    Kopija Jakirovicevog Rudesa i "sviraj kraj"... Samo sto se tamo Jakir nije samoubio cudesima od izmjena i rosada na terenu...
  • Big Daddy
    1.9k
    Za ovo mora barem na raport, ovo je najgore vodjenje dinamove tekme ikada… Iako, ima on masu takvih, samo je pitanje zkj mu se to jos tolerira i koliko jos…
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    zato je jadan i govorio stalno da su mu najbolji novi što ima,da mu ne treba niko. Da to nije pitanje za njega . Njemu su njegovi golmani najbolji. Sad znamo da mu je crno palo naoči svaki put kad neko novi potpiše ,jer onda opet mora razmišljati kako, kad i gdje. Izmjene danas samo da mu neko ne progovori da nije mijenjao. A veze sa vezom kakav trener takva igra. Danas ga nadigrao i ovaj pomoćni Gorice
  • Masto
    2.2k
    3 boda vjerojatno
  • crophantom
    7.4k
    To na kaj on, Kelava i Bloudek na momente liče na klupi, to Monty Python nebi snimio.

Cim nije sve savršeno, maltene se u panici zabijaju jedni u druge.

Tesko, tesko, teško razočaranje.
    Reko sam sa u HNLu za mene ove sezone nema pola posto kredita, protiv Istre kao šok od Vikinga, ali ovo danas je cirkus nad cirkusima bio.
  • Olmic
    5.9k
    Mislim da napravimo anketu da ima ljudi koji ga ne bi smijenili i volio bi ds kazu jedan razlog zasto
  • ElDorado
    14.2k
    Mi tonemo iz tekme u tekmu ak se nekaj ne promjeni potonut ćemo. U ovom kaosu i anarhiji niti jedan igrač ne može dobro izgledati. Igraci se medjusobno svadjaju, nervozni su. Lik ne moze s nikim razgovarati jer ne zna engleski. Ocito bez ikakvog autoriteta u svlacionici. Branio sam ga rukama i nogama do ove tekme. I vjerovao. Ali ovo je potop.
  • Dzoni
    8k
    Slabo drugo poluvrijeme, ali ništa vrijedno brige. Ne može svaka u HNLu utakmica biti 4+ 0, koliko god bih to htio
  • IstokKa96
    956
    zahvalite treneru dok je vrijeme
  • Blueshadow86
    5.6k
    A možemo mi sad tu laprdati koliko hoćemo i zazivati smjenu trenera, ali to se neće još tako brzo dogoditi jer sam mišljenja da se čeka kakav će rezultat napraviti u Europi i da će mu to odrediti daljnju sudbinu.
  • Masto
    2.2k
    sto se tiče smijene to mora boban odlučit, kad ga nije onda protiv istre nece ni sad, tad sam se pomirio sto se tice smijene
    Kad je dolazio bilo je svima jasno da ce imat velik pritisak i da nije tip trenera kojeg dinamo treba
    Boban se odlucio za njega iz njemu znanih razloga, koji se mogu pretpostaviti iz njegovih izjava i drži ga iz njemu znanih razloga
    Bilo je i boljih utakmica tri boda su tu idemo dalje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.