• striko
    3.8k
    možemo li se pozvati na prošlu?
  • mrgud
    921
    Još jedna loša sezona u Europi i mi ćemo si srušiti koeficijent a onda će biti puno teži put do LP
  • joesimunic
    550
    Nije li tužno što pomoćni trener gorice vodi bolje utakmicu od glavnog trenera DINAMA, da su se nama ozljedila dva igrača u prvom poluvremenu ja ne znam šta bi Kova napravio… valjda bi nastavio s 9 igrača jer ne bi znao da se može mijenjat u prvom poluvremenu ili ne znam zablokiro bi i predo utakmicu.
  • NKDZ86
    9.5k
    Ja sam siguran da se već možda trazi pravi nasljednik, samo se čeka trenutak da se sve poklopi jel.
  • Blueshadow86
    5.6k
    Teoretski da :smile:
  • SanctaSanctorum
    550
    Nažalost dojma sam da neće biti smijenjen sve dok to neće biti jedina opcija. Nadam se da će biti bolja izdanja ubuduće, ovo je očajno bilo. Biti će tu još dosta kidanja živaca.
  • Roky
    207
    Kova moj jebote ja te branim al ti me uvijek iznenadis neugodno...bolje da ne nastavim dalje mogao bi ban popit
  • DrRatoljub
    1.4k

Znamo svi da nece smjena, ali su nam prve tri tekme u Europi biti ili ne biti. Ako tu ne osvojimo bodove, nećemo se moci kasnije vaditi, tko god bio trener. A s Kovom vidimo kako izgledamo.

A onda frajer fakat nije normalan. Toliko veznjaka, a tebi igra nespreman.
  • OsamŠest
    8.3k
    Teško se oteti dojmu da je na golu stajao netko drugi, bodovi ne bi ostali na Maksimiru.

Srećom, i onaj jedan udarac je na gredi završio.
  • Fan
    2.7k
    Ako se ne varam, njemu i stožeru ugovor ističe na ljeto.
    Ako se ne dogodi čudo i skupimo u EL 12+ bodova u grupi i prođemo do npr osmine finala i sve to uz dobru igru te osvojimo HNL sa 20 bodova prednosti, on neće ostat trener Dinama.
    Još jedan scenarij vidim gdje bi, ako u prva 3 kola ne uzme više od 3 boda uz lošu igru + počne gubiti bodove u HNLu ala Istra i igrom kao danas, mogao biti bivši već na zimu, ali realnije mi je nekako ovo prvo...
  • Zg123
    4.5k
    Dakle trener kaze da Zajc nije na 100% i svejedno igra otpocetka? Aj bok
  • Sibirski plavac
    10k
    Komentar na utakmicu nakon Carevića dao je i trener Dinama Mario Kovačević.

- Najvažnija je pobjeda. Očigledno nam Gorica ne leži. U prvom dijelu zabili smo gol, nisam bio prezadovoljan, ali kontrolirali smo utakmicu. Prvih 10-15 minuta nastavka, prije nego što sam počeo mijenjati, nije bilo dobro. Nakon promjena nismo bili pravi i onda je bilo "drži-ne daj". Imali smo i mi prilika. Drugo poluvrijeme bilo je nekontrolirano. Moramo gledati i pozitivne stvari, Kotarski je danas bio na razini - započeo je Kovačević.

Kako objašnjavate posljednjih 20 loših minuta?

- Raspravit ću to s igračima u svlačionici. Kada dobiješ priliku, moraš preorati teren da bi dobio novu. Mijenjali smo, ali protivnik je osjetio krv i navalio. Ipak, najvažnije je da smo pobijedili.

Dinamo je danas imao vrlo lošu statistiku osvojenih duela?

- Od svega ima pomalo, a ja tu preuzimam krivnju. Upozoravamo igrače i govorimo im o tome. Prošle godine izgubili smo od Gorice, bilo je tu i preokreta, nekako nam oni ne leže. Puno je na nas utjecalo to što se nismo plasirali u Ligu prvaka. Trebat će vremena da se sve posloži onako kako želimo. Danas je zato jako važna ova pobjeda.
  • ElDorado
    14.2k
    Ovo nemres komentirati a da ne popiješ ban
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.