• Zg123
    4.5k
    Vrijeme je da Boban udje u svlacionicu, koji bi to put vec bio? Jebo trenera kojem predsjednik mora ulazit u svlacionicu i drzat sastanke da mu se ekipa probudi. Sta radi ovaj na treninzima btw? Igraci izgledaju kao da se prvi put vide na terenu, kao razbijena vojska
  • Olmic
    5.9k
    Ak je nekad idealno vrijeme za smjenit trenera to je danas
  • Big Daddy
    1.9k
    Šablona mora biti…
  • joesimunic
    546
    Hrabrost 0 bodova, kad sam mislio da me ne može više razočarat opet je to uspio… ovakvim zamjenama na polusezoni 10 igrača će htjet otić jer nemaju minutažu. Tuga i baš je u zraku neki osjećaj luzerštva, s njim uopće ne pokazujemo gard kakav jedan klub kao DINAMO, a ne Slaven Belupo mora pokazivat.
  • Big Daddy
    1.9k
    Kome je ovaj “trener” jos uvijek dobar trener, nek se ostavi nogometa i ode na padel.
  • Zvonkec
    622
    Smo složili 2 smislena napada cijelu tekmu? Ja samo onu beljinu za zajca pamtim. Ostalo prekidi ili šutevi izvan. S druge strane gorica 2 poluvrijeme 3 mrtvaca. Di je igra od proljeća? Baš Kovačeviću kaj je ovo?
  • hardek
    12.6k
    Najlošije odvođena utakmica u HNLu odkad je na klupi. Zamjene nisu imale veze s vezom
  • Big Daddy
    1.9k
    Po tisućiti put se pitam kaj ovaj uopce “priprema” za tekmu?!
  • Pacho
    20.6k
    Opet mu je Zvone uvalio pojacanja aka novu ekipu pa se sad treba strpiti do barem Ozujka. Privikavanje novih pojacanja na iznimno visoke zahtjeve ovajonajballa je ipak visemjesecni proces.
  • Kruno
    1.7k
    Jadno je da se protiv svke ekipe cupamo, al protiv Istre gubiš i on izjavi zadovoljan je. A Zvone samo šuti dok se nas ugled srozava.
  • Olmic
    5.9k
    jos kad vidim kelavu da daje upute…
  • Jean-Francois Rey
    7
    Svi već sve znamo. Znalo se prošlu zimu da Kovačević neće sigurno s 50 godina na leđima postati odličan trener. Dinamov trener mora biti faca i lider u svlačionici. Kovačević odaje dojam osobe za koju nisi ni svjestan da je ušao u svlačionicu. On nije kriv za to jer se s tim rodiš ili me rodiš. On nije kriv ni za našu ogorčenost jer sam siguran da daje svoj maksimum (koji doduše nije pretjerano visok).

Besmisleno je trošiti energiju na zazivanje njegove smjene ako nije smijenjen prošle jeseni. Jedino je važno osvojiti naslov, a to možemo i bez trenera s ovakvom konkurencijom. Europska liga je također zadatak za koji nam ni ne treba trener s obzirom na koeficijent koji nam osigurava nositeljstvo. Ljudi zaduženi za krojenje sportske politike su zadovoljni s poslom koji radi Kovačević i neće ga mijenjati dok ostvaruje zacrtane ciljeve. Druga stvar je što su ti ciljevi minimum minimuma koje bi Dinamov trener morao ostvariti.
  • Masto
    2.2k
    Prošle sezone nas je gorica tukla u prvoj tekmi na Maksimiru
    Napredak je tu
  • hardek
    12.6k
    Jadno je da se protiv svke ekipe cupamo, al protiv Istre gubiš i on izjavi zadovoljan je. A Zvone samo šuti dok se nas ugled srozava.Kruno

Meni Istra i ovo nije ni blizu usporedivo. Ja sam znao da ćemo mi Istru teško pobjedit nakon Vikinga. 2 uzastopna gostovanja u roku od 2 i po dana još kad uzmeš u obzir emocionalno pražnjenje mogu razumjeti.

Ovo danas je horor.
  • Goncalo Santos
    4.5k
    El za 11 dana, taman smo upali u krizu. Izgleda da opet necemo imati srece sto u bas najgorem trenutku dolaze europski izazovi. Sto ne pricekaju tamo do travnja da se zalaufamo malo dok ne odradimo jos jedne pripreme.

Ocito da je potrebna jos jedna intervencija Bobana u svlacionici kad on sam vec ne moze podici ekipu jer se boji jos vise od igraca.

Koliko uopce ima i smisla vise sastanciti svaka 3 tjedna? Kruzni tok.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.