• vjeko1701
    29.2k
    Leverkusen je pred vratima…Big Daddy

26.11.? Mora da sam prespavao dva i pol mjeseca.
  • Omake
    21.1k
    Disasterclass drugo poluvrijeme. Nejasno mi je da su prekidi toliko loši. Ne znam ekipu koja sporije izvodi aute.
  • Pacho
    20.6k

Bez brige - proglasit ce opet javno da smo izasli iz krize tijekom zimske stanke i da mu je zao sto je vecina europskih utakmica dosla bas na jesen. Valjda neocekivano, jel.
  • Crni86
    24.1k
    Imamo full kadar.

Utakmicu smo zavrsili sa stoperom na zadnjem veznom, lijevim krilom na desnom krilu i osmicom na lijevim krilu.

Veznjaka imamo na bacanje, imamo 3 lijeva i 4 desna krila. Jel on prca bobana ili kaj je ovo?
  • Jaro
    12.6k
    Kopija Jakirovicevog Rudesa i "sviraj kraj"... Samo sto se tamo Jakir nije samoubio cudesima od izmjena i rosada na terenu...
  • Big Daddy
    1.9k
    Za ovo mora barem na raport, ovo je najgore vodjenje dinamove tekme ikada… Iako, ima on masu takvih, samo je pitanje zkj mu se to jos tolerira i koliko jos…
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    zato je jadan i govorio stalno da su mu najbolji novi što ima,da mu ne treba niko. Da to nije pitanje za njega . Njemu su njegovi golmani najbolji. Sad znamo da mu je crno palo naoči svaki put kad neko novi potpiše ,jer onda opet mora razmišljati kako, kad i gdje. Izmjene danas samo da mu neko ne progovori da nije mijenjao. A veze sa vezom kakav trener takva igra. Danas ga nadigrao i ovaj pomoćni Gorice
  • Masto
    2.2k
    3 boda vjerojatno
  • crophantom
    7.4k
    To na kaj on, Kelava i Bloudek na momente liče na klupi, to Monty Python nebi snimio.

Cim nije sve savršeno, maltene se u panici zabijaju jedni u druge.

Tesko, tesko, teško razočaranje.
    Reko sam sa u HNLu za mene ove sezone nema pola posto kredita, protiv Istre kao šok od Vikinga, ali ovo danas je cirkus nad cirkusima bio.
  • Olmic
    5.9k
    Mislim da napravimo anketu da ima ljudi koji ga ne bi smijenili i volio bi ds kazu jedan razlog zasto
  • ElDorado
    14.2k
    Mi tonemo iz tekme u tekmu ak se nekaj ne promjeni potonut ćemo. U ovom kaosu i anarhiji niti jedan igrač ne može dobro izgledati. Igraci se medjusobno svadjaju, nervozni su. Lik ne moze s nikim razgovarati jer ne zna engleski. Ocito bez ikakvog autoriteta u svlacionici. Branio sam ga rukama i nogama do ove tekme. I vjerovao. Ali ovo je potop.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.