• Noel
    24.3k
    Kad smo kod prodaje najboljih igrača, kada pričamo o ciframa 10-15 milja za Belju, Stojkovića ili Dominguzea, evo jedan današnji interesantan podatak.

Liverpool je iz Genka kupio 18 godišnjeg golmana Brughmansa sa samo 11 seniorskih nastupa u karijeri za pazite sad - 35 milijuna eura.
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Bolesno... Koliko vidim, lik u 4 nastupa ove godine primio 8 golova i jedan clean sheet. Moj mozak ovo nemre procesuirati, help!
  • vjeko1701
    29k
    Jbg, belgijska liga, u startu su to iznosi koji su nama SF.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    ali je jedan od najperspektivnijih golmana trenutno. Dolazi iz skole od kud je courtois
  • VolimDinamoOo
    624
    Golman man utda je u primio 4 gola u 2 utakmice i to ipswich i hull... zar to znaci da je los? Ne
  • Jos-Optimus
    13.1k
    golman Uniteda, znači da je loš :wink:
  • El Madrigal
    931

Meni uopće nisu jasni ljudi, a koji su ovdje, nazalost, u većini, koji seru po bilo kojem igraču kada s 22,23, 24 godine želi otići iz nekog kluba u potrazi za novim/ većim izazovima, jačoj ligi, većim financijama... Pa samo je jedan Francesco Totti (naravno da ima još primjera), ali ljudi to je normalno. Ako dobiješ ponudu jačeg kluba i financijski izdašniju, a vec si u nekom klubu 3-4 godine, naravno da ces ici. Meni je apsurdno uopće da se na desetke stranica u raznim temama na ovom forumu i šire ispisuje jer je netko malo pogurao odlazak iz svog kluba. Dečko je imao emociju i jednostavno je zaplakao, ali to ne znači da je lazno ili da ako voli neki svoj klub da zbog emocije treba zaustaviti karijeru ili financijski napredak.
    Dobro došao, Luka!
  • Omake
    21k
    Testovi čistoće nas mogu samo odvesti u 3pm kao što su odveli francusku revoluciju
  • Diavollo094
    308
    Sjetimo se samo kako se sralo po Bakaru prije dolaska što će nama igrač Istre itd..
  • penetrisac
    504
    Luka dobrodošao kući Ma Luka je ozbiljna klasa i jedva čekam vidjet četverokut Stojković - Ivanušec - Oršić - Rodriguez , mislim da će mnogima bit teško zaustaviti ove majstore nogometa.Za Nsokija i Almenu imam također velika očekivanja, bit će to ekipa za prste polizat.Europo stižemoooo
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Ivanusec ima slican plafon po meni kao fruk i dosta slican igrac, okej malo je stariji, ali dobili smo dzaba ono sto bi trebali platit 7 8 miliona.
  • Noel
    24.3k
    za prste polizatpenetrisac

Ovo mi nikad nije bilo jasno.. kak se to ližu prsti kad je nekaj dobro, zakaj to ljudi govore?
  • pešća
    1.9k
    ali dobili smo dzaba ono sto bi trebali platit 7 8 miliona.Fatos Beqiraj

Ajmo se ne lagat, da on vrijedi toliko igrao bi negdje drugdje.
  • don
    21.5k
    Ovo mi nikad nije bilo jasno.. kak se to ližu prsti kad je nekaj dobro,Noel

pa valjda (nadan se) ljudi ne ližu prste inače već samo kad im ostane nešta lipo za polizat na njima..
  • OsamŠest
    8.3k
    Ovo mi nikad nije bilo jasno.. kak se to ližu prsti kad je nekaj dobro, zakaj to ljudi govore?Noel

To ti je kad @ksapi napravi rastvorenog piceka na gradelama, pa ne jedeš beštekom, nego rukama. Bio bi grijeh u krpu obrisat..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.