• deda
    48k
    Jebiga najbolje bi bilo da za Dinamo igra 11 apostola. Problem je samo što su i oni bili izdajice, hulje, nevjernici, poreznici, žandari.
  • Crusades
    25.8k
    imamo i jednog za klupu, ne samo za prvih 11 :cool:
  • Noel
    24.3k
    Kad smo kod prodaje najboljih igrača, kada pričamo o ciframa 10-15 milja za Belju, Stojkovića ili Dominguzea, evo jedan današnji interesantan podatak.

Liverpool je iz Genka kupio 18 godišnjeg golmana Brughmansa sa samo 11 seniorskih nastupa u karijeri za pazite sad - 35 milijuna eura.
  • Filip Međimurje
    1.7k
    Bolesno... Koliko vidim, lik u 4 nastupa ove godine primio 8 golova i jedan clean sheet. Moj mozak ovo nemre procesuirati, help!
  • vjeko1701
    29k
    Jbg, belgijska liga, u startu su to iznosi koji su nama SF.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    ali je jedan od najperspektivnijih golmana trenutno. Dolazi iz skole od kud je courtois
  • VolimDinamoOo
    623
    Golman man utda je u primio 4 gola u 2 utakmice i to ipswich i hull... zar to znaci da je los? Ne
  • Jos-Optimus
    13.1k
    golman Uniteda, znači da je loš :wink:
  • El Madrigal
    930

Meni uopće nisu jasni ljudi, a koji su ovdje, nazalost, u većini, koji seru po bilo kojem igraču kada s 22,23, 24 godine želi otići iz nekog kluba u potrazi za novim/ većim izazovima, jačoj ligi, većim financijama... Pa samo je jedan Francesco Totti (naravno da ima još primjera), ali ljudi to je normalno. Ako dobiješ ponudu jačeg kluba i financijski izdašniju, a vec si u nekom klubu 3-4 godine, naravno da ces ici. Meni je apsurdno uopće da se na desetke stranica u raznim temama na ovom forumu i šire ispisuje jer je netko malo pogurao odlazak iz svog kluba. Dečko je imao emociju i jednostavno je zaplakao, ali to ne znači da je lazno ili da ako voli neki svoj klub da zbog emocije treba zaustaviti karijeru ili financijski napredak.
    Dobro došao, Luka!
  • Omake
    21k
    Testovi čistoće nas mogu samo odvesti u 3pm kao što su odveli francusku revoluciju
  • Diavollo094
    307
    Sjetimo se samo kako se sralo po Bakaru prije dolaska što će nama igrač Istre itd..
  • penetrisac
    504
    Luka dobrodošao kući Ma Luka je ozbiljna klasa i jedva čekam vidjet četverokut Stojković - Ivanušec - Oršić - Rodriguez , mislim da će mnogima bit teško zaustaviti ove majstore nogometa.Za Nsokija i Almenu imam također velika očekivanja, bit će to ekipa za prste polizat.Europo stižemoooo
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Ivanusec ima slican plafon po meni kao fruk i dosta slican igrac, okej malo je stariji, ali dobili smo dzaba ono sto bi trebali platit 7 8 miliona.
  • Noel
    24.3k
    za prste polizatpenetrisac

Ovo mi nikad nije bilo jasno.. kak se to ližu prsti kad je nekaj dobro, zakaj to ljudi govore?
  • pešća
    1.9k
    ali dobili smo dzaba ono sto bi trebali platit 7 8 miliona.Fatos Beqiraj

Ajmo se ne lagat, da on vrijedi toliko igrao bi negdje drugdje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.