• NitkoBitan
    38.5k
    Prijetio je strajkanjem, a samim time radio problem klubu. Previse se tada o tome pricalo iz razlicitih izvora da bi govorili o nekoj izmisljotini.

Ja nisam zaboravio i ne sjeda mi njegov povratak.
  • marcio amoroso
    53.8k

Prijetio štrajkanjem? Zato je dan prije odlaska ubio boga u Sparti Prag. Dabogda tako svi prijetili prije odlaska.
  • Archangel
    288
    nah, kotarski će biti. On se nije vratio spasiti karijeru
  • vlatkomarkovic
    4k

Čuo sam za neke igrače ovo, ali za Luku ne…. Ja mu jedino zamjeram šta nije došao prošle sezone, tj. u ranijim navratima kada je mogao….
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    ne ljutim se , svi imamo pravo na mišljenje . Ja sam fanatik što se tiče Dinama. I meni je na prvom mjestu. Jel forsirao odlazak, pritiskao klub? Jeste , i onda plakao onako. Ne nije ni prvi ni posljednji. Svako se brine za svoju karijeru, igrači dolaze i odlaze ,mi ostajemo. Kako on ima pravo brinuti se za karijeru ,i ja imam svoje pravo nekog poštovati a nekog ne jel tako. Na meni je majica dinamo Zagreb iznad svih baš ovog trenutka. Tetovažu isti nosim na sebi ,a tim se i vodim. Tako da ću uvijek podržati i njega svim srcem dok nosi dres Dinama i odnosi se prema njemu kako treba. Ali da sad glumim oduševljenje , to neću
  • dzis
    1.6k
    Dobro dosao nazad Luka. Sretno.
    Sjajan posao za kraj roka, a ove gluposti oko njegovog odlaska ne komentiram. Ljudi zaboravljaju da je ovo posao.
    Slicno sam pisao na temu livakovic-kotarski tako da se ne budem ponavljao.

Jos jednom dobro nam dosao i puno srece!
  • Blueshadow86
    5.6k
    Neću jaukati i cmoljiti što se prije nije reagiralo jer to sada nema smisla i ne vodi nikuda, ali sam ipak sretan što smo pred kraj dodali gasa na ovakav način i doveli Kotarskog i Ivanušeca. Još Almena i za mene su se na neki način iskupili za, do jučer, loš prijelazni rok.

Jedva ih čekam vidjeti u sastavu. Nadam se već za vikend protiv Gorice!
  • CastAway1986
    6.5k
    Meni su još gore price te da je imao samo jednu polusezonu dobru u Dinamu :rofl:

19/20 - 32U , 6G , 2A
    20/21 - 48U , 9G , 5A
    21/22 - 42U , 5G , 8A
    22/23 - 48U , 13G , 5A

Statistika po sezonama u svim natjecanjima s tim da je zaista u posljednjoj bio daleko najbolji kao i najbolji igrač lige prije transfera , ali isto tako davao je popriličan doprinos u sezonama prije..
  • Crusades
    25.8k
    S Kotarskim i Ivanušecom smo napravili ozbiljan posao, proširili rotaciju, nadodali potrebnu klasu i kvalitetu i osigurali sve potrebno da napadnemo ozbiljan rezultat u Europi.

Ako se ova ekipa posloži na terenu kako spada, sljedeće sezone ne sumnjam u ulazak u LP.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Cega se ljudi hvataju, spektakl.
  • Sava Krpa
    1k
    Kroz komentare nisam primjetio da se previse zamjera Liviju sto nije dosao a kroz sto filtera se provlaci odlazak Ivanusca prije tri godine.
    Decko se vratio, tu je, visegodisnji ugovor je potpisao, dosao besplatno, u najboljim godinama za jednog igraca i sve navedeno se zanemaruje ali se istice da je htio ici u jacu ligu. U pm, big deal.
    Neka se svak stavi u trenutnu poziciju na radnom mjestu i neka kaze da bi odbio prijeci u drugog poslodavca za duplo bolju lovu raditi isti posao!
    Luka dobrodosao i sretno, veselim se tvojim golovima sa poludistance.
  • debeli biciklist
    79
    čovjek je otišao u 24oj godini, nakon solidne 4 sezone u dinamu, i to u trenutku kad se svašta događalo u upravi...malo ih je stisnuo da prihvate transfer, koji je bija ispod njegove razine na tm, al kasniji razvoj događaja je pokaza da je to bila realna cijena i da s razlogom nitko nije nudija 10-15 mil eura...sada raskida ugovor i dolazi besplatno vratiti se u svoj klub u 27oj godini...najbolje igračke godine, budite sigurni da je imao drugih ponuda...
    sa kotarskim i ivanušecom ova momčad dobiva puno ozbiljnije konture...šteta šta nisu realizirani koji mjesec ranije, al tako je to u nogometu, ako nemaš brdo novaca, moraš imati puno strpljenja i čekati da ti se karte poslože...
  • Jos-Optimus
    13.1k
    Ma svašta sam kenjao, ali sad sam presretan i vjerujem da će nam uskoro biti najbolji igrač
  • don
    21.5k
    Brate nemoj se ljutiti, ali ti i još neki ste baš ubili sa ovim. Šta je točno napravio tada? Htjeo ići? To su napravile stotine prije njega i napraviti će stotine nakon njega.

Jel štrajkao? Jel lažirao ozljedu? Jel radio probleme klubu?

Jbt. Donijeo lijep novac klubu, odigrao pošteno do kraja i otišao.
    marcio amoroso

mene zapravo čudi da od njegovog povratka nema puno upisa na tu temu jer se sjećam koliko je bilo pljuvanja po njemu zbog tkz "lažnog plakanja". Kad sam prvi put čuo o mogućem dolasku odma san reka da će ovdje bit teška pljuvačina prema njemu. Ali iznenađujuće to nije slučaj. Inače san jedan od rijetkih kojem nije smetao njegov odlazak, kao ni Oršića kojeg je masa pljuvala jer je otiša u Englesku. Neshvatljivo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.