• Noel
    24.3k

Kakva krpa brišem prste i labrnju kruhom.

Nije mi jasno u temi transferi zakaj se ližu prsti. To sam već par puta pročital. Sad kad dođe Almena idem prste polizati da vidim kak je to.
  • Dinamouberalles
    310
    Od Ivanuseca Kotarskog i Kravatsova ocekujem da budu instant pojačanja . Dani i Nsoki za sljedecu sezonu . Prevljak , Radelja i Orsa za rotaciju
  • penetrisac
    504
    Buraz bolje da ne razmišljaš o tim stvarima , nije to za tebe.
  • joesimunic
    518
    Ne vidim problem u dolasku Ivanušeca, dolazi nam bez odštete igrač u najboljim igračkim godinama, još uvijek motiviran i spreman da nešto napravi nakon jedne lošije epizode, igrač vica s dosta dobrim cv-om. Da je u pitanju neki drugi igrač s istim brojkama i sličnim statistikama neki sa zone koji su sada skeptični bi orgijali da je top transfer
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    Ja još čekam Japanca :cool:
  • rokikaciga
    17.8k
    Povratak Ivanuseca je tip transfera kakav zelimo vec godinama i godinama..bivsi igraci (ili dinamovci koji nisu zaigrali za Dinamo) u najboljim godinama koji se vracaju nakon jedne-dvije losije sezone vani. Ali vracaju se da odigraju do kraja karijere u Dinamu a ne da pobjegnu nakon 6-12 mjeseci kao npr Perisic tovarima.

A ova moraliziranja slobodno bacite u vodu jer ljudi previse romantiziraju igrace i ovaj sport. Treba biti realniji i svaki sportas se zeli ostvariti na sto visoj razini. Da, Dinamo je emocija i "poziv koji se ne odbija" ali kad imas priliku otic u Premiership ili Nizozemsku u top 3 klub onda prevagne ipak sportas i ambicija u tebi. Ovim raskidom, smanjenom placom je Ivanusec "ponistio" sve lose kaj je kakti napravio kad je odlazio.
  • CastAway1986
    6.5k
    Kad smo kod prodaje najboljih igrača, kada pričamo o ciframa 10-15 milja za Belju, Stojkovića ili Dominguzea, evo jedan današnji interesantan podatak.

Liverpool je iz Genka kupio 18 godišnjeg golmana Brughmansa sa samo 11 seniorskih nastupa u karijeri za pazite sad - 35 milijuna eura.
    Noel

Meni jos luđi transfer Zadok Yohanna nakon samo 19 nastupa i 5 golova za švedski AIK presao u Brighton za 28 milijuna..Genk je opet klub koji mozda ima i najbolju akademiju u Belgiji ali da ovi šveđani uzmu skoro 30 milijuna za mladog afrikanca mi je neshvatljivo
  • FazeN
    8.2k

Drago mi je da te vidim danas pozitivnog, prije sutrašnjeg predstavljanja Almene :lol:
  • rokikaciga
    17.8k
    Jel me moras razjebat prije spavanja? :lol:
  • criticus
    9.3k
    Jebiga najbolje bi bilo da za Dinamo igra 11 apostola. Problem je samo što su i oni bili izdajice, hulje, nevjernici, poreznici, žandari.deda

Dakle nama samo fali Isus. Reotkrili smo tajnu staru 2000 godina. Svi putevi vode tamo. :halo:
  • Kristijan992
    812
    Brat Almena ugasio komentare na ig, očito su ovi dolje doživjeli histeriju u komentarima hahaha
  • VolimDinamoOo
    624
    ili se priprema unaprijed za sutrasnje potpisivanje...
  • Noel
    24.3k
    Ugasit će magarad na titodomu ko komentare na istragramu.
  • Diavollo094
    308
    jel neki Japanac stiže 5 do 12
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    Jakimudo Midnajto,u 00.00
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.