• KtcGoat
    7.5k
    Ni Lisica, ni Valincic nisu igraci za Dinamo, a i ne pokazuju naznake da ce to postati, ja u njima ne vidim neki poseban talent, pritom vise nisu ni toliko mladi, hnl prosjek.
    Jebiga, dovoljno dugo su u Dinamu, a i dalje se bore da spoje 2 dobre utakmice za redom
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Ne bih bas ulazio u to sa vise karakteran. Ali mislim da si je Garcia napravio ogormnu uslugu s time da je ih je uveo u europu. To je za njih kao Bjelica za nas. Kova bi primarno trebao neki veci uspjeh u europi. Ali nazalost se Kova razbio kao brod na santi leda.
  • Crni86
    24k
    ja bas mislim da je karakteran. Zna preuzet sranje na sebe, ima taj neki gard i pozitivnu drskost. Igeace moras kupit avojim ponaanjem, govorom i sl.

Isto kao sto je radio Neno kod nas 2018. Moras bit karakteran. Nisu igraci voljeli bjelicu jer ih je uveo nekam, voljeli su ga jer su se osjecali ugodno s njim, postivali su ga i osiecali su se kao doma zato. Dali bi i krv za njega. A onda igraci daju 120%, ujedine se pa i makar ima xy razlika, slijepo vjeruju u tu trenerovu ideju. Idu doslovce u rat s njim.

Kova nazalost to nikad nece imat.
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Slazem se donekle. Ali recimo prosle sezone je tu bilo i dosta mucenja sa autoritetom itd. S obzirom na ovaj velebni uspjeh za njih se covjek zacementirao prakticki kao heroj.

Edit:
    Sve nepopularnije misljenje ali Orsic je meni i dalje bolje krilo od Hoxhe i u ovom trenutku :lol:

Razlika je sto ljudi imaju puno veca ocekivanja od Orse i u tome sto Hoxha svoju katastrofalnu igru zasminka bezkorisnim driblinzima.

Orsic za sada i dosta peha.
  • Marc
    1.3k
    Biti će ovo jako zajebana sezona
  • miro
    9.7k
    Oršića treba i dalje forsirat
  • CerealKiller
    796
    Svi smo mi nostalgični kad je Oršić u pitanju. Vjerojatno moj najdraži igrač Dinama ikad ali treba biti objektivan. Ovo nije samo kriza ili neka slaba forma. On od kad je otišao iz Dinama ima 8 golova iz 98 utakmica. Ozljeda i godine su napravile svoje. Jbg nadam se da sam u krivu
  • miro
    9.7k
    Ja bih mu dao cijelu polusezonu da se vrati, ima jos nogometa u njemu. I dalje iskombinira dobro, samo nikako da zabije
  • ElDorado
    13.9k
    I doda Istri u kontru
  • Endeavour
    716
    Kovačević će biti naš trener i na kraju iduće sezone, lipanj 2028.
  • rokikaciga
    17.6k
    samo prosle sezone 16 asistencija
  • hb1
    824
    Valinčić je prebrz u svakom smislu, on će radije iskoristiti svoju moć ponavljanja i atletike pa napraviti 3 greške i ispraviti ih u jednoj minuti nego upotrijebiti mozak, ja isto sve više i više mislim da nam treba netko stabilniji.
  • prefontaine
    10.8k

Eto, nije karakteran, ali je otpočetka radio po svom, u jednom trenutku je odjebao i Upravu i Livaju i Predsjednika...i išao po svom. Ok, možda je tvrdoglav, ovakav ili onakav, ali ima svoje "ja". Neki će reći "znao je kako to može jer mu nemaju isplatiti otpremninu".

Moguće, ne bježim od toga. Ali, evo i ja smatram da je prilično karakterniji od našega trenera. I sad ono puno nepopularnije: puno bolji je trener. Ja kod Hajduka vidim nekakvu ideju. Vidim plan. Vidim trenerov rukopis, s prilično lošim igračima.

Kod nas ne vidim nikakvu ideju. Ne vidim nikakav plan. Ne vidim trenerov rukopis, s prilično dobrim igračima.

Ni kod jednog ne vidim sposobnost prilagodbe. Nema tu nekakvih drastičnih promjena plana, većinom su to pozicijske izmjene, i u tom kontekstu, oba su poprilično loša.

Ovaj ima očajan omjer s Dinamom i Rijekom iz jednostavnog razloga što ima puno lošiju momčad i puno lošije igrače.

Rezime cijele priče: Gonzalo Garcia je bolji trener od Maria Kovačevića. Mario Kovačević je bolji čovjek od Gonzala Garcije.
  • crophantom
    7.2k
    Garcijina ekipa je prije 2 tjedna u Gorici izgledala ne grozno, nego tragično i sad je odjednom eto neko i nesto jer je prosao zadnju ekipu Poljske lige.
  • Masto
    2.2k
    garcia nije mogo, a carevic i nikica su mogli natamburat dinama prošle sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.