• prefontaine
    10.8k
    da, i uzeli su tri boda. Kovačevićeva ekipa je danas protiv Istre izgledala moćno, goropadno, totalno drugi svijet u odnosu na protivnika. Pa je izvukla bod u zadnjim minutama.

Uglavnom, ne mislim se ni s kim ni svađati ni prepirati, valjda smo tu zbog Dinama i zbog ljubavi prema Dinamu. Samo, kad već postoji ova tema, valjda mogu reći svoje (ne)popularno mišljenje, koje sam čak probao malčice i argumentirati.

Eto, my cup of tea.

garcia nije mogo, a carevic i nikica su mogli natamburat dinama prošle sezoneMasto
    Ne razumijem što s time želiš reći? Da su carevic i nikica bolji treneri od Garcije ili od Kovačevića? Ili i od jednog i od drugog?
  • CerealKiller
    792
    Znam, to je jedina slamka za koju se možemo uhvatiti ali jako brine njegova realizacija. I može on biti više timski igrač ali Dinamo treba krilo koje može zabiti, tipa Bakrar iako on nije baš krilo. Ja se nadam da će mu se otvoriti kad prvi zabije. Tješi me da ako može Perišić jos igrati na visokom nivou nakon iste ozljede onda valjda može i Orša.
  • crophantom
    7.2k
    nije izgledala, al ipak je nesto bolje nego ovi.
    Je, osvojili su 3 boda, da je Orša zabio ono dal bi bila druga priča?

Naravno da se necemo svađati, samo kazem, ak se mene pita Kova i Garcija su tu negdje, s tim da Kova nije toliko iritantan ko ovaj.
  • Masto
    2.2k
    ma samo me zanima kako su Nikica i carevic mogli pobijediti protiv kove a garcia koji je bolji trener od kove nije mogo i to na poljudu a ovi su dobivali na Maksimiru
  • Neznam
    107
    Garcia nije bolji trener od Kovačevića, oni su tu negdje. Isto tako dinamo ima igru i to se vidi. Igra se brzo i okomito na 1 dodir, a problem je što iz takve vrste igre nastaje puno grešaka. Ne može mi nitko reći da igra nema glavu i rep s obzirom na to koliko golova u prosjeku po utakmici zabijemo i da tu se vidi rukopis trenera. Može mu se svašta zamjeriti, ali napadačku igru je razvio solidno.
    Treba poraditi na smanjenju grešaka i ako se već dese reakcijama na iste. On ne može utjecati na npr. utakmicu u gostima kod Thuna gdje smo ih trebali razvaliti ali smo se pošteno ispromašivali...
  • Paggini
    97.4k
    Nepopularno mišljenje al jebo vas garcia, doma si ga nosite
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    Vratio bi Bjelicu jer bi covjek i sa ovim limitiranim kadrom napravio dar-mar u Europi kao prije 2 godine kad je uzeo 8 bodova u Ligi Prvaka.
  • rokikaciga
    17.5k
    slazem se. Meni je Garcija los trener iz jednog jedinog razloga sta covjek igra jedan sustav neovisno koji igraci mu igraju. Nemogu ti igrat isto Paraziti, Hugo, Sigur itd. Zato nekad i ima teskih problema u utakmicama jer ne odustaje od svojih principa. Ne prilagodava se prema svojim igracima. Tjera Livaju, Segu da igraju na isti nacin.
    Po meni najveci ikada, Pep, svake sezone izmisli nesto novo jer mu se mijenjaju igraci. Nema bekove? Igrat ce stoperi invertirane bekove. Nema brzih krila? Ok, uvuci ce se a bekovi ce drzat sirinu. Nema spicu? Nema problema, osmice i krila napadaju dubinu kao da nema sutra a devetka se spusta nekad i do sestice. Itd itd itd

Jebo vas Garsija da vas jebo Garsija, idite orgijat na snet po njemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.