• Maki2
    1.1k
    Almena je dobar igrac. Nije golgeter ali je direktno 1vs1 krilo i odlican tehnicar. Bit ce dobra suradnja s Beljom vjerujem. 1.5m otkupa je u danasnjem vremenu smijesan novac za igraca.
  • Hrvatski Gradjanski
    321
    Ne kužim ovu transfer politiku. Znači otpisujemo Topića i Lisicu?

Ako se Nsokija vidi na osmici, a nadamo se prodaji Hoxhe onda nam je jako lijevo krilo prioritet uz Oršića kao zamjenu.

Ili ćemo opet prebacivati desna krila koja mogu igrati i lijevo na lijevo.
  • Sbkbbb
    504
    Top potez, cuo sam da je decko na mjestu i tesko da bi kvalitetnijeg mogli dobiti za ovaj novac.
  • dzg717
    1.3k
    Almena je dobar igrac, vidjet cete
  • VolimDinamoOo
    589
    Nek dodje tko hoce na desno krilo, samo da Lisicu na gledam
  • Olmic
    5.9k
    Kako sad stojimo sa prijavom igraca za EL , homegrown i to, uz dolaske kotarskog i almene
  • Hebimir Strašni
    358
    Almena i Lisica su po meni isti tip krila. Nisu gol igrači (kao npr. Bakrar) tak da tu nemamo nikakav upgrade. Čak mislim da je Lisica bolji iako je nakon onog showa s Vikingom nepopularno mišljenje.
  • Zg123
    4.4k
    Meni ovdje nesto ne stima, znaci Almena ce biti nas najplaceniji igrac s obzirom da cemo preuzeti pola njegove place?
  • Orc123
    16.9k
    Jbt na kaj smo spali da nam je Hoxha najbolje ofenzivno krilo....Lisica nije nekog probio jos od prosle godine.....kako igrati moderan nogomet bez krila jbt pogotovo u sustavu 433

Almena? Nije top klasa ali s obzirom na ova krila koja imamo ovaj bi barem mogao napraviti visak tu i tamo....
  • KristijanHR
    401
    Nama izgleda Yamal treba doci da se pozitivno reagira...
  • scooniepenn
    7.3k
    Kakav Almena majke ti mile. Ovo kao da su tovari u pitanju, a ne Dinamo. Radije ne dovoditi nikoga ako ne mozemo (nemamo) za upgrade na krilu. Stvarno se nadam da je ovo patka.
  • scooniepenn
    7.3k

Moguce da sam ih zamijenio. No, obrana je u globalu imala dosta neforsiranih pogresaka.
  • NekiTamo
    99
    Samo plač plač i plač
  • crophantom
    7.1k
    Ako je 50% plaće, to je i dalje bar 1.5 milja.
    Nadam se da to nije tocno
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Rijetko kad me razljutila vijest kao ova za Almenu. Sad bi kao tovarski skart trebao biti pojacanje za nas? Pa svaki cent za njega je, ne samo bacen u vijetar nego spaljen. Kaj nije prosle sezone Omake napravio statistiku po kojoj je Lisica doslovce u svemu bil duplo bolji od Almene. Neka nam je Bog na pomoci.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.