• rokikaciga
    17.5k
    Sorry, ali njih dvojica ipak ne mogu u istu rečenicuGeorginho

Mogu i recenica je sljedeca: "Almena i Tabinas nisu igraci za Dinamo".
  • dd29
    1.1k

Nije tovarski škart nego (po)najbolji njihov igrač prošle sezone koji nije otkupljen samo zato što nemaju za biber.
    I ne, nije sve što dolazi iz hajduka škart kao što dosta ljudi očito misli na ovom forumu.
  • FrodoJePurger
    782
    slažem se, prvi primjer je perišić
  • FrodoJePurger
    782
    Ne mogu lisicu više gledat iskreno a ni hoxhu a ni valincica ahaha
    Molim vas za 3mil svatko van
  • dd29
    1.1k
    Almena je ljevak na desnom krilu, dobar 1 na 1, po stilu igre više playmaker nego inside forward, da upotrijebim FM termine. A lisica je dešnjak, čisti winger. Nisu ni slični igrači.
  • mrgud
    869
    Almena je top igrač,veliki plus za Zvonu ako ga dovede
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Kaze sofa da mu je topspeed prosle sezone bio 36,1 km/h. Sokeran sam. Mozda i nije tolko los.
  • Georginho
    859
    Mogu i recenica je sljedeca: "Almena i Tabinas nisu igraci za Dinamo".rokikaciga

Za Tabinasa smo se uvjerili, a za Almenu ćemo tek saznati (ako doista dolazi)
  • crophantom
    7.1k
    po cemu je top igrac?
    Al ozbiljno pitam, ima 22 godine, Španjolac, a iz pijeska Arabije ga mogu spasiti ocito jedino Dinamo ili Hajduk (koji nema para da pokrije ogromnu placu).

A ni lani u HNLu me nije ničim oduševio.

Ajde da si reko ok igrac, al bas top...
  • tp1997
    3.2k
    Oni nas stvarno jebu hahahah nakon cijelog ovog prijelaznog roka i priče da nemamo para, vesela vijest je da dovodimo jebenog Almenu koji ima G/A prošle sezone otprilike kao neki stoperi u ligi, i za njegovu plaću se ima.

Napisao sam neki dan da se Marić ovoga ne bi posramio, sve sam uvjereniji u to kao činjenicu
  • GeneralNapoleon
    2.7k

Lisica prosle sezone 2 gola i 7 asistencija u 1400 minuta igre (dobar dio sezone vam forme zbog ozljede).

Almena prosle sezone 3 gola i 2 asistencije u 1500 minita igre.
  • rokikaciga
    17.5k
    Skafar Zuzic vec sad ima 1g+1a :lol:
  • mosad
    3k
    Kakav mrtvi almena
  • don
    21.4k
    Almena prosle sezone 3 gola i 2 asistencijeGeneralNapoleon

4 gola i 3 asistencije. I prestanite gledat nogomet kroz statistiku, ako ste uopće i gledali Almenu.
  • Carmichael
    849
    Bilo je i boljih igrača Hajduka pa ih nismo htjeli jer su imali veze s njima.

Osjećaj za dolazak Almene je ko kad ti frend završi s bivšom, drago ti je ako je sretan i želiš da uspije, al opet, od svih riba u moru, kud baš ona..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.