• Dzoni
    7.9k
    Hvala, ne hvala
  • crophantom
    7.1k
    Neznam kaj vide u njemu, ali ja i dalje biram Lisicu.
    I ok, imas 4 desna krila, prodaj nekoga od njih i dovedi pristojno lijevo krilo.
  • fakin
    6k
    Al se bas zaredalo sa strancima. Spanjolac, znaci Capellas
  • ElDorado
    13.8k
    Nadam se da znaju sta rade
  • don
    21.4k
    odlično.
  • hanibal
    186
    Majko moja mila.... nakon Tabinasa na desnom beku, dobili smo Almenu na desnom krilu.....

sa Bakrara sa početka sezone na Almenu na samom kraju transfer roka,
  • Nine9
    379
    Malo bolji Šutalo za puno više para
  • Crni86
    24k
    Meni Almena nesto ima. Daleko je to odmah za igraca dinama, ali mislim da ako se neke stvari posloze da nam moze biti koristan.

Ali mi nije jasno to sta si doveo danija koji je slican igrac i veci potencijal, uz to imas i lisicu.

Vidimo li danija mozda lijevo?
  • don
    21.4k
    nakon Tabinasa na desnom beku, dobili smo Almenu na desnom krilu.....hanibal

odlična usporedba Tabinasa za kojeg mu i ja mogu plaću davati i Almene
  • Olmic
    5.9k
    Almena zadnji nastup prije Vise od mjesec dana. Znaci oko 1.10 njega ocekujemo. Imamo koga da odmah moze igrat?
  • Fan
    2.7k
    Pa valjda je jasno bilo još i prije početka roka da je Topić višak, iznenadio bih se sad da ostane kao 4. pick (osim ako Lisica ide, al to mi je manje vjerojatno).
    Također, prošle sezone, na kraju, da mi netko drži pištolj na glavi i kaže: moraš birat 2 igrača Hajduka koja će igrat u Dinamu, rekao bih Pukštas i Almena jer mislim da su najviše pokazali, jbg.
  • Georginho
    857
    Majko moja mila.... nakon Tabinasa na desnom beku, dobili smo Almenu na desnom krilu.....hanibal

Sorry, ali njih dvojica ipak ne mogu u istu rečenicu.
  • criticus
    9.3k
    Almena je pojačanje za nas. Streljajte me briga me.
  • Blue Label
    329
    Napokon ozbiljno pojačanje
  • Jaki991
    642
    Nije loš almena al on rodrigez i lisica mi se cine tu negdje, u par deka, jedino ako rodrigez od prve ne pokaze da klasa iznad...bit ce guzve na krilima svakako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.