• Kujtim Shalla
    11.5k
    Lisica je dobio jako puno prilika , sve gori i gori . Normalno je da idemo po novo krilo. Pozajmica i ok cijena i nas ga na probi godinu dana. Dobar potez jer ovo ovako više ne ide
  • rokikaciga
    17.5k
    Gledao sam i previse. To jako, jako lijepo izgleda na TVu ali decko jako puno zuji a malo meda daje. Uostalom imao je slobodne ruke i noge u tom raspalom Hajduku a imao gol i asistenciju svakih 250 minuta. Zar nismo govorili da igrac iz HNLa mora pojest ligu da ih mi dovedemo? A sad nam je Almena sa nekakvim outputom svake 3 pune utakmice top pojacanje? Ako nam je to kriterij, ja ga ne priznam kao valjanog za nas Dinamo. Ako dođe navijat ću za njega kao i za sve druge igrače Dinama, ali ovaj nije za Dinamo.

Iskreno nisam uvjeren da je bolji igrač od Šaranića.
  • DiddyGuela
    6.7k
    Almena? Moze.

Tesko da moze biti losiji od Lisice u ovom trenutku.
  • crophantom
    7.1k
    Zvone, Dapče, daj ako Boga znate dovedite 2 poštena krila.
    Ova igra nema nikakvog smisla s ovakvim krilima.
  • Jos-Optimus
    13k
    Svatko ima pravo na svoje mišljenje, meni je izuzetno drago da je Almena došao, mislim da će frajer biti igračina
  • Mali Zeus
    22k
    Dao Bog da zabije na Poljudu.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    Meni je Almena top, dečko je jebeni španer i biti će odličan u Dinamu.
  • Mali Zeus
    22k
    Iako s obzirom na Danija mi je nejasno. Možda Topić ide, pa nakon toga imamo 3 desna krila.
  • VE86
    177
    Moje mišljenje, podržavam, poznaje ligu i dokazao je da je kvalitet. Mlad potencijal, prije par godina je za njeg placeno 5 milijuna eura. Bit Ce upgrade za trenutna krila s velikim plafonom.
  • Orc123
    16.9k
    je, a gdje je igrao Almena i sa kim na terenu a sa kim Lisica....? Almena nije neki vanserijski igrac ali za Lisicu je avion. Ovaj ne bi prosao 1 na 1 da mu stavis kadeta da ga cuva.
  • Nine9
    381
    Almena ima bolesno previsoku plaću za HNL
  • pešća
    1.9k
    Lijevo - Hoxha, Oršić i Nsoki
    Desno - Topić, Lisica, Rodriguez i Almena

Definitivno postoji višak kojeg se treba riješit a nema puno vremena za to.
  • VolimDinamoOo
    590
    topic i lisica visak i nisu za dinamo
  • pešća
    1.9k
    A kome ih uvalit do kraja prijelaznog roka?
  • Dragon1Warrior123
    5.3k
    Što se mene tiče, rješio bi se Hoxhe, Lisice I Topića. Orša nek ostane kao neki backup ove godine i to je to. Doslovno horror od krila, a trener još gori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.