• Marc
    1.4k
    Ova Europska Liga je u principu tako surovo i teško natjecanje. Rewards ništa posebno, a mogućnost za usrat sezonu zbog poraza i atmosfere velika. Zato je ovo veliki ispit za Kovu i Dinamo. Ždrijeb sličan prošlogodišnjem i moći će odlično dati ocjena o napretku u odnosu na prošlu sezonu.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Kotarski je došao, a valjda će i Kravcov, Rodriguez i Nsoki bit u konkurenciji.

Čemu pesimizam, treba bit nerealno i infantilno optimističan i onda kao pravi Dinamovac doživljavati živčane slomove. Ionako će uvijek netko kenjat za nešto. Doma 10 bodova, Hapoel dobit vani, nešto štipnut kod ovih zapadnjaka i bomba

Ajmo majku mu jebem
  • Jurki
    27.9k
    Bjelica bi tu uzeo 20+ bodova — wolfgang14

Bjelica iz 2018.te ili 2019.te da.. Bjelica iz 2026.te nema šanse.
  • emilperska
    18.9k
    Ja se nadam da bi barem jedan od teškaša mogao biti u zadnjem kolu kada imaju osiguran prolaz u top 8. To bi mogla biti olakotna okolnost jer bi mogli imati fokus na domaćem natjecanju. — vjeko1701

Od kad je uveden novi sustav tog je sve manje. Rijetko tko osigura prvih 8. A i ako osiguraju igraju za što bolji zdrijeb.
  • Mr Anderson
    22.7k
    Bjelica iz 2018.te ili 2019.te da.. Bjelica iz 2026.te nema šanse. — Jurki

I sigurno ne s ovom ekipom. Ekipa iz 2019. je bila daleko jača.
  • vjeko1701
    30.3k
    A gledam da bi Sunderlandu ili Leverkusenu mogao biti bitniji neki dvoboj doma nego razlika između 4. ili 6. mjesta na tablici. Nemoj mi još i to oduzeti. :D
  • Jurki
    27.9k
    I sigurno ne s ovom ekipom. Ekipa iz 2019. je bila daleko jača. — Mr Anderson

To definitivno, al uvjeren sam da ovo nije plafon ove ekipe. Uz novog golmana, bolju takticku disciplinu momcadi, takticku pripremu utakmica ova ekipa moze 30 posto bolje u Europi.
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    Bjelica iz 2026.te nema šanse. — Jurki

Pa Bjelica iz 2025 je sa onom ekipom uzeo 8 bodova u 5 utakmica lige prvaka :lol:

Daleko od toga da mislim da bi s bilo kime uzeli 20 bodova.

Inace tesko za prognozirat. Samo po protivnicima bih rekao negdje 9-11 bodova realno.
    Uzimajuci u obzir kako izgledamo pod Kovom u Europi ne bih me cudilo ni da budemo na 3-6.
  • Mlađi referent
    16.3k
    Ova Europska Liga je u principu tako surovo i teško natjecanje. Rewards ništa posebno, a mogućnost za usrat sezonu zbog poraza i atmosfere velika. — Marc

Ja bih rekao da je zapravo poprilično dobar omjer težina protivnika - prihod.
    Generalno rijetko koja ekipa koja je u EL bi mogla nešto previše reći u LP.

Nisu ovo vanzemaljski protivnici, ali nama djeluju jer smo se i mi vratili u 2013.
    U nekakvom periodu 2018-2022 bi mogli protiv svih ovih igrat na nož. Naravno, bili bi u dosta mečeva autsajderi, ali bi se dalo igrati.
  • emilperska
    18.9k
    A gledam da bi Sunderlandu ili Leverkusenu mogao biti bitniji neki dvoboj doma nego razlika između 4. ili 6. mjesta na tablici. Nemoj mi još i to oduzeti. :D — vjeko1701

Ma i ja se tješim da ce Kova pronać Bjelicu u sebi hahaha..

Ali realno tezi je zdrijeb nego lani, Kova u kontekstu Europe ne pokazuje bas nikakav pomak. Po meni su veće šanse za NE nego DA sto se tice plasmana među 24.
  • Fan
    2.9k
    bolju takticku disciplinu momcadi, takticku pripremu utakmica ova ekipa moze 30 posto bolje u Europi — Jurki

Za ovo ti treba novi trener...
  • Paggini
    101k
    Kova u kontekstu Europe ne pokazuje bas nikakav pomak — emilperska

Ima jedan grafit

na križanju

držićeve i slavonske
  • vjeko1701
    30.3k
    A u nekom pesimističnom scenariju, ja vidim da mi završimo na neka 4 boda bez da se itko dovede a već dovedeni ispadnu flop za flopom.

Optimističan scenarij bi mi bio dolazak Kotarskog, prodaja Hoxhe i dovođenje manje jednodimenzionalnog krila, afirmacija Kravtsova i Rodrigueza kao pojačanja i 12 bodova kroz krvavu borbu gdje nas nitko neće deklasirati.
  • emilperska
    18.9k

Ali realno, kadar je fkt ok za bit u 24 EL.

Ali mi ćemo strepit do zadnjeg ako i tad jer nam je coach loša kopija Ante Čačića i ako utakmica ne krene kako je on zamislio, sve propadne.

Kakav je to grafit?
    Upravo gledam gradit "Zivio Debrecen"..
  • emilperska
    18.9k
    Optimističan scenarij bi mi bio dolazak Kotarskog — vjeko1701

Ja sam ovo shvatio kao done deal.

Nekako je prehektično bilo u zadnjih 48h. Ja sam mislio da je Kotarski potpisao hahaha.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.