• sammir
    58
    Koje je po vama najisplativije gostovanje? Financijski i logisticki?
  • Paggini
    97.3k
    Savršen ždrijeb da se vidi jesmo li napredovali ili nismo.

Nema tu nekih suludih bauka, ako smo napredovali, ako smo "naučili lekcije", očekujem tri pobjede, dva, možda tri X-a i dva poraza, a nadam se i jednom solidnom skalpu (Leverkusen ili Sunderland recimo, čisto da pokažemo da se možemo i s njima najebat).

Što se predviđanja tiče, nemam ih jer stvarno ne znam na čeg ćemo ličiti jer ovaj ulazak u sezonu je bio na sve strane. Nisam ludo optimističan, ali ako se napredovalo, vidjet će se i na bodovima.
  • Dzoni
    7.8k
    Uh kako me privlači ideja gostovanja na Stadionu svjetla. Moj novčanik čeka teška jesen
  • NORTE
    26.8k

Alkmaar je blizu aerodroma Amsterdam.
    Hapoel u Bukureštu.
    Sunderland blizu Newcastlea.

Tim redoslijedom po mom mišljenju.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Ne znam kakve veze ima gdje igraju, mislim Maccabi je bio u Madarskoj bez gledatelja. To znaci da opet imamo gostovanje manje.
  • El Madrigal
    927

Haha, po frizuri jedino!
  • wolfgang14
    4.7k
    Bjelica bi tu uzeo 20+ bodova, s Kovom me malo trta, ali očekujem TOP 8 !!
  • Ludovic IX
    12.6k
    Jebeni belgijanci doma. Doma osim beverena nismo dobili ni genk ( 2x) ni anderlecht ( 2x) niti club brugge. A u gostima dobili genk (2x) , anderlecht(2x) i club brugge (1x)

Vrijeme je da se ova tradicija promijeni
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Oko Alkmaara : Eindhoven, Dusseldorf pa čak i Charleroi (sve Ryanair)

Manchester za Sunderland - isto Ryanair, ali ima puno kurac do gore

Rennes - Pariz i TGV (sat i pol do dva)

@sammir Ja bi rekao Alkmaar, pogotovo ako možeš spojiti više dana, npr Eindhoven zna bit karata povratnih po 50-ak €, ali dignut će to sigurno. Ali zato Dusseldorf i Charleroi su ,,tu". Mala je Nizozemska, a sve je super povezano. Smještaj neki se uvijek da ubosti, ako ode više ljudi, to je nikakav trošak.

Ajmo majku mu jebem
  • don
    21.3k
    je li raspored ide prema izvučenom ili je random stavljeno a u nedilju finalni raspored sa satnicama?
  • Niko1986
    8.7k
    AZ cca 970 mjesta
    Sunderland cca 2450 mjesta
    Rennes cca 1500 mjesta
    Hapoel cca 700 mjesta ako bude na stadionu od Rapid Bukurešta.
  • Zagreb1992
    3.8k

U ned će se znati raspored.
  • rioda
    18.1k
    Ždrijeb je solidan, moglo je bolje, moglo je gore. Nadam se nekih 11 bodova i prolazu. To će puno ovisiti o rasporedu utakmica, nadam se da će nas taj dio pomaziti.
  • Peškaman
    9.5k
    Stvarno mi nisu pojedinci jasni,pa nije Intertoto kup već Europska Liga.
    Ako protiv ekipa poput Anderlechta/Sturma/NECa (kući) i AZa/Hapoela BS (gosti) ne možemo izvući 8-10 bodova onda smo u slobodnom padu što se tiče europskih natjecanja/utakmica.
    Ovo je idealan test za Kovačevića, je li trener za klub kao Dinamo. Ne prođe li u top24 treba napustiti klupu.

Sve ove natpise da su Anderlecht/Sturm/NEC/AZ/Hapoel drugi/treći/četvrti klub Belgije/Austrije/Nizozemske/Izraela se mogu okačiti mačku o' rep.
    Dinamo je prvak Hrvatske,Dinamo igra 15+ godina zaredom europska natjecanja, Dinamo je skidao skalpove puno jačim ekipama.
    Nek' se igrači/trener/uprava dokažu i pokažu da zaslužuju biti dio ovog kluba!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.