• ElDorado
    13.7k
    UDBA je živa!!! Jača nego ikad!!!
  • vjeko1701
    28.6k
    Probudio se Medo iz zimskog sna, nije ga bilo dugo čuti.
  • ElDorado
    13.7k
    Treba sad zdržat do prvog tovarskog punjenja
  • prefontaine
    10.8k
    Više me čudite vi kojima je ovo sad odjednom čudno?! Pa upravo se ovo najavljivalo tjednima ranije u slučaju Hajdukovog ulaska u KL
  • Noel
    24k
    Medo idiote. 22 godine bez naslova prvaka i 16 godina bez Europe nam treba da bi došli na razinu jadnog Hajduka.

Nakon jedne loše sezone i gubitka naslova se najavljivao raspad Dinama. Od tad smo odma sljedeću sezonu vratili naslov i uzeli duplu krunu i dva put igrali Europsku ligu. Pederu nećemo nikad doć na razinu da nam 22 godine treba za osvojit jebeni poluamaterski HNL i da ronimo suze i plaćemo na ulazak u moderni intertoto kup nakon 16 godina.

Navijači su bijesni jer smo ušli u Europa ligu i nisu zadovoljni dok ovi drugi plaću od sreće i dižu si spomenike zbog ulaska u moderni intertoto kup. I ti imaš obraza uspoređivat te dvije krajnosti, šampiona i vječitog gubitnika. MRŠ!

MRŠ!
  • Crusades
    25.7k
    Medo se baš pošteno posrao. Žao mi je kaj ga prošli put kad sam ga vidio nisam izvrijeđao kao pseto. Sljedeći put budem.
  • NORTE
    26.8k
    Hajduk dvostruko trlja ruke: Dinamu prijeti srozavanje na njegovu razinu?

Naslov Ivice Mede na gol hr
    Keyser Soze

Naslov možda nije njegov, ali je svakako u skladu s tim tovarskim portalom.
    Smijeh.
  • GOAT
    9.2k
    Brzo klikajte i dijelite linkove.. that will show them :up:
  • Droljo
    31.5k

Uspio sam shvatiti da im je nepismenost zajednička.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Ma ja sam budala kaj se ,,upecam" na te kretenarije, ali stvarno mi mozak ko u crtićima eksplodira od ovakvih idiota
  • Dr Hofmann
    6.2k
    A što se tiče ovakvih ,,članaka" ko od ovog Mickey Mousea od Mede, bit će ih mali milijun, i sve više i sve više. I sve ćemo pucat na živce i jebat mater tim novinarima.

Ali najveći je problem nije njihovo pisanje, već to što se masa Dinamovih ,,navijača" nakači na te kretenarije i počnu hiperventilirat ko ocvale udovice i onda nastaju veleumne teze da Boban, Zajec i Možemo uništavaju Dinamo.

Jebem svakog nepismenog idiota koji to popuši
  • Bryan
    138
    Evo zato sam navijao za poljake sinoć. Radi ovakvih proljeva. I radi ljudi koji ismijavaju dinamovo osvajanje Kupa Velesajamskih gradova a slave ulazak u Konf ligu
  • NORTE
    26.8k
    Hajduk dvostruko trlja ruke: Dinamu prijeti srozavanje na njegovu razinu?Keyser Soze

[KOMENTAR IVICE MEDE] Začarani je to krug iz kojeg se teško izlazi, a koliko je to mukotrpno, najbolje pokazuje dugogodišnji Hajdukov primjer.

O ne, gotovi smo, srozavanje i teško ćemo izać, mukotrpno.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Dok ovakvi jazavci pisu ovakve clanke, znam da je klub na pravoj putanji i ne bojim se za buducnost.
  • ElDorado
    13.7k
    Tog lika sam gledao kad priča u nekom podcastu. Glup, tup a bahat i pun sebe. I kako glupanu objasniti da je glup kad nemre shvatiti jer je glup
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.